Ražmatović: O šteti na Rijeci Crnojevića kad se voda povuče

0
Nebojša Ražnatović

Predsjednik Mjesne zajednice Rijeka Crnojevića Nebojša Ražnatović kazao je da će o šteti na tom području usljed poplava moći da se govori tek kad se voda povuče.

On je za TVCG rekao da kad god se priča o poplavama i šteti, uvijek se počinje od priče da je voda ušla u restorane. Ne smiju se, međutim, zaboraviti porodične kuće.

“Mi smo govorili kako smo spremni za poplave, mobilijar se popne na gornje spratove. Ali šta kad voda stoji u kući 20 dana. O šteti možemo da pričamo pošto prođu poplave, a čini mi se da ćemo na to da pričekamo”, rekao je Ražnatović.

Svi, kaže, očekuju da poplava potraje nekoliko dana, pa da se voda povuče.

“Ali za ovoliku količinu vode najmanje je potrebno 20 dana, mjesec dana, ako ne bude padavina. Ako bude, vidjećemo”, rekao je Ražnatović.

Napominju da imaju dobru saradnju sa Prijestonicom, te da su svakodnevnoj komunikaciji sa gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom, te Slulžbom zaštite i spašavanja.

Kaže da je ljudima zanimljiva Rijeka Crnojevića pod vodom: “Oni dođu, slikaju, uživaju u pogledima, a nama je muka od svega ovoga što gledamo”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]