Razvoj preduzetničkog duha mreže preduzetničkih škola

0

Predstavnice Tima za preduzetništvo JUOŠ “Njegoš“ iz Kotora učestvovale su na trodnevnom SEECEL (Centar za preduzetničko učenje za jugoistočnu Evropu) kampu, održanom u Šibeniku od 16. do 19. oktobra.

Jedan od SEECEL-ovih prioriteta je razvoj preduzetničkog  duha u obrazovnim institucijama i podsticaj  nacjeloživotno učenje, a JUOŠ “Njegoš“ je članica mreže preduzetničkih škola od 2014.godine.

U projektu, koji je podržala Evropska unija, učestvuje šest država bivše Jugoslavije, kao i Albanija i Turska, sa oko 140 obrazovnih institucija.

Osim delegacije JUOŠ “Njegoš”, koju su činile Lidija Vasić – koordinatorka projekta, Juliana Kašćelan – članica tima i Ivana Lučev – predsjednica Đačkog parlamenta,

Kotor su predstavljale i delegacije JUOŠ “Veljko Drobnjaković” iz Risna i Gimnazije Kotor.

Ovo je bila prilika da obrazovne institucije prezentuju dosadašnje rezultate rada i aktivnosti, razmijene  stečena iskustva, kao i da pronađu partnere za  buduće projekte, saopštavaju iz OŠ “Njegoš” Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]