Reagovanje ŽAD Kotor: Ponašanje poslanika Kneževića prema poslanici Vuković ispod svakog nivoa

33

 

U svakom civilizacijskom društvu žena je poštovana za doprinos koji daje zajednici u kojoj živi, djela i ostvaruje se.

Čudno je da je jedan poslanik kojeg su inače birale i neke žene govori i poziva uvaženu koleginicu Vuković, na veoma podrugljiv način, putem neukusnog pisma koje piše u dokonim trenucima.

Bilo je za očekivati da poslanik Knežević štiti ženski rod u svakoj situaciji, i kao političar i kao čovjek koji ima u svojoj kući majku, djevojku, sestru, ujnu, strinu.

Tužno je što je njegovo ponašanje takvo, što je njegova retorika ispod svakog nivoa, i upravo zbog toga Ženska alijansa Demokratske partije socijalista Kotor najoštrije osuđuje takvo ponašanje svih, pa tako i poslanika Kneževića.

Pozivamo nadležne, i institucije i medije, da u okviru svoje djelatnosti zaštite integritet poslanice Vuković.

Ženska alijansa DPS Kotor

33 KOMENTARI

 1. sve mi se čini 108…da su tebe dobro jahalii u Konavle i da te jašu i danas tvoji četnici. Dobro je da bar nečemu služiš

  • jahali,jahali i jašu gurajući tvoj nos Stipane onamo đe ste semenili one krave za račun “RATA za NIR BOŽI….pozdrav od Sveta i Miloša sa Terazija…tebi Stipane i ostalim sretnim koji i dalje virite iz Milove..saobraznice…!!!

 2. Ko ne cijeni zenski rod taj nije dzentlmen. Ko krene na zenu silom bilo sa rijecima ili radnjama taj je kukavica nedostojna bivstvovanja!

  • Bravo Teodora..ne na ženu nego na 22 iljade prevareni žena pred izbore 2016-kad ih prevariše za one nadoknade-kao čast za ono što su rodile troje i više djece.spašavajući posrnulu racu “homo novusa”-u potonjih tridest ljeta-koje su pozobali asini sklonjeni u “poziciju i opozivcju”…?!!!

  • Teodora, potpuno si u pravi i podržavam što si napisala …
   Samo bih još dodao…
   Da ona DF-ovka , četnikulja Savković ,zloupotrebljava termin MAJKE,
   Ja smatram da su Majke i one koje su rodile jedno ili dvoje zar ne, isto se nazivaju Majkama,
   ne mogu biti MAjke samo
   one koje su rodile troje i više, a kako to želi prikazati DF-ovka Savković iz Nišića.

   • Hvala Kotoraninu! I ne samo majke, nego generalno zenske osobe! Mnoge od njih koje i nemaju djecu su dale veliki doprinos Svijetu kao umjetnice, naucnice, sportistkinje ili kao divne osobe-sugradjanke.
    Vjerovatno se mnogi ratovi ne bi poveli da su se zene pitale. Mnoge majke ne bi izgubile u njima svoje sinove. Ali,tesko se otrgnuti od primitivizma ukorijenjenog na veoma sirokom podrucju mimo nase lijepe Crne Gore.

    • Koliko ja poznajem tradiciju u Crnu Goru zene su zivijele tradicionalno.Pozrtvovane za domacina i porod.Radile su po citave dane i nista im nije bilo tesko za njihovu porodicu.Danas su zene i u CG postale prvo za sebe pa za porodicu. Slabo oce da su pri sporetu.Jos kad krenu slusat govore kao sto drzi ova teodora pomame se skroz.

    • Teodora-a nu bogati…? A kako se zvaše onaj vojni ministar obrane Crne Gore koji je septmbra 1991 godine poveo(oteo) majkama sinove i predao ih na klanice u Konavle-Dubrovnik-Mostar-Baniju-Vukovar-Srebrenicu i diljem Kosova i tako do 1999 godine?… I ja veju teško se otrgnuti od crnogorsko srbijanskog primitivizma-na ovim prostorima!!! Veoma teško i preteško…? Čista utopija-zar ne Teodora?

     • Kad samo pogledam brojnost komentara 108 jasno mi je da se radi o dokonom covjeku. Kad ih citam , mislim da mu je potrebna strucna medicinska pomoc.

   • …a nu ko od poslanika u jadoskupštinu cg-nije glasovao za zakon četnikuša…? danu “partizani”-potomci iz bunkera jurišnika-gamelaši Pircia Birolia,guvrnera UČZ MNE od 12.jula.1941 do 23 marta.1947 godine-uz zveket talijanskih gamela i njemačkih manjerki…o le.o le bre-tuti cvanti nesoji!!!!

    • Kad budala želi da bude pametan, onda na ovaj način piše svoje komentare. Vjerovatno su mu “Lozinke” iz neke davne prošlosti još uvjek u glavurdi!

     • “Lozinka:” UČZ na današnji dan 1941 rodilo se slovo “U”-na 12.jula.1941 rodila su se slovo “ČZ” pod vojstvom kako ga nazva Boro Krivokapić ustaškim četnikom dr Sekulom Drljevićem-dražesni moj gade..uz Borovu maksimu da se “Antifašiustičkoj državi Crnoj Gori nije rodio Milovan Đilas-niti joj umro ustaški četnik Sekula Drljević…! Sve na jednom mestu na Portal Analitiku 02.10.2011 godine u feljtonu “Crna Gora stalno pita kad će najveći Crnogorac 20 vijeka Milovan Đilas-mjesto TITA”…?!!! Ja Bori verujem-da ništa nego što je port parol našeg Mila S.Đukanovića..pretendenta na crnogerki prestol-za navijek…Moj dražesni gade!!!

    • O Todpora i Gorde..a ko bješe vojini minisrtar vaše džamahirije kad su vam muškadini JAŠILI one krave u Konavle-tisuću devetstotina devdesetprve…? To vi nama recite -a ne sebe da prevćetre po septičkim jamama-njereći vaše osbene volumene…?!

     • škaljarinm…a nu bora ti a zašto se Špiljari nijesu nikada ženili škaljaricama..koje su po pravilu rađale magarce…poput tebe i braće ti-dražesni škaljarinu pjan rođen-pjan živo…a u kunute se trijeznili-na samrtnoj uri..?

  • Kneževićev odnos prema Vuković govori jako loše o njemu samome ali me čudi vaša kontradiktornost kada osuđujete vulgarno ponašanje prema Vuković a zahvaljujete se na komentaru budali koji na još podmukliji način vrijeđa jednu drugu ženu Savković.Preispitajte se… što vama zaista smeta?

   • Za “iz bačve”,
    Za tebe i tvoju famelju ima jedna istinita priča,
    Kad su tvoji kopali septičku jamu iza kuće , naiđe komšija i pita,
    Što to činite komšije ?
    A tvoji uglas iz septičke jame odgovoriše : kopamo septičku jamu !
    A komšija tvojima kao iz topa ,
    Bogami neće nikad biti punija no što je sad !

 3. Sramotno ponašanje Pipuna četnika početnika prema Vukovićki je samo zato što je Vukovićka Crnogorska opcija,njegovo sramotno ponašanje je prema svakome ko je procrnogorska opcija i prema svim Državnim institucijama,to je jedna kukavica i nesoj kakva samo može i biti jer dolazi iz DF-a dražinog fronta.
  Žao mi je što nećemo gledat ovog klovna-pipuna kneževića u predizbornoj gubitničkoj kampanji raspalog DF-dražinog fronta, da se smijemo ovom političkom klovnu.
  Sad će umjesto o svojim biračima DF-a, da vodi računa o kravama i kokoškama,pa neka se beči na njih i neka njih ubjeđuje da nam spasa nema bez Rusa, ovaj politički klovn i kukavica ,posranik Knežević zvani Pipun iz Mojanovića.

 4. Citam jutros ove komentare. Koji li sve jadovi kraj nas prolaze svaki dan!
  Ova fukara od numera 1O8 ide promjenom teme kad nema argumenata. Bezposlen lupa glupu glavu sto bi u kontru reko. Nikogovic si ti jado! I ne prozivaj roditelje kojih mozda vise nema! Ti si taj smrad samo po tome bez skrupula! Na zenu udaraju samo oni bez kicme i m…

  • “CRNOGORAC…”ća se jediš na me? ljedi se na Njegoša e je reka da ti sebe gledaš u zrcalo-pa misliš da je neko drugi!A kad tamo ti likom i djelom-oriđinal pavijan..e bo…

   • Ti si ocito PREVRTAC po potrebi. Mozes po dalmatinski, mozes biti cetnik, mrzioc Jugoslavije, cirilicar, latinicar. Samo da ostvaris svoju materijalnost i lijecis frustracije. Ti si neostvareni nitkov i cinik. Ne spominji velikog Njegosa fukaro. Zavuci se u svoju pecinu i ne izlazi!

    • Apsolutno da je prevrtač! On nezna ni ko je ni što je. Kreten odvratni, vrjeđa i majke i očeve, dira u porodice u nešto najsvetije što postoji. To mu je u prirodi, splačina stara, prletač po potrebi.
     Zalud bi “sa cvjeta na cvjet” nema meda za njega, bilo mu je što je bilo!
     “Davna prošla vremena”
     E, DA MOŽE JOŠ DA SE UZIMA…

 5. Bez skrupula to im je kukavicama nacin ,obrazac sa dna ljudskog smrada Ni pred zenom da ne ustuknu Ima li se za njih sto reci osim jadovi

   • A sto 108 ako su “zao otac i gora matera” pokojni? Jesu li tvoji pokojni? Zar ih ne treba stovati i zive a kamoli pokojne ma ciji da su? TO pokazuje koliki si nitkov!
    Ne izvlaci rijeci Njegosa iz konteksta!

 6. Jadove jadni 108… Njih je prevario Ranjo kad je htio da uništi Crnu Goru posve. Njemu neka se obrate. One suj većinom pripadnici partija zaduženih za rušenje naše Crne Gore. A od tebe i pipuna ništa se ne može očekivati to samo zlo.

  • Šedi krivo zbori pravo Nikogoviću… Nije Ranjo bio predlagać-sramnog zakona/još u začetku!/ nego onaj preletač-poslanik Aleksandar Damjanović…”ekonomista” ala Marks i Engels-iz prosutoga SNP….

  • Tačnost prepisa-tvojih laži Nikogoviću- tvrdi i ovjerava…uz pitanje:ko je usvojio sramotni Zakon o nadoknada dal 43 poslanika koalicije-pozicije ili 39 poslanika jadoopozicije…?

 7. ŽAD…a ne pitate kako žive one 22 iljade prevarenih majki-ŽENA, koje su rodile- svome rodu i domovini podarile troje i više đece?! Dali im penzije-nadoknade,pa oteli kad ste se dofatili vlasti-pojahale/i/ i odjahale/i/ u zastiđe…kavo nije zabilježila Crna Gora u svojoj povijesti….!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].