Reimagine Aleksandra Miličića u kotorskoj Galeriji solidarnosti

0

 

Likovnoj publici u Kotoru sa ciklusom od 17 radova pod nazivom „Reimagine” predstavio se Nikšićanin Aleksandar Miličić, magistar primijenjene umjetnosti i međunarodnog marketinga.

“Protekih pet mjeseci imao je potrebu da prenese čudna osjećanja, kojim preispituje trenutnu globalnu situaciju i daje osvrt na razmišljanja usljed aktuelne pandemije. Taj ciklus radova je podjelio u pet dijelova: Log down, Ljudi, Moj univerzum, Dvoje i Znam da me voliš. Ciklus Reimagine on vidi kao savremenu likovnu verziju Bokačovog Dekamerona; svaki rad je, kao i kod Bokača priča, prožet porukom da uprkos svemu treba uživati u svakom trenutku našeg života“, kazala je otvarajući izložbu grafička dizajnerka Radmila Beća Radulović.

U ime domaćina prisutne je pozdravila direktorica OJU „Muzeji“ Kotor mr Slađana Mijanović.

Moderatorka je bila je Mileva Mršić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.