Rekonstruisana betonska plaža ispred hotela “Kamelija” u Tivtu

0
uređena betonska plaža

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore završilo je radove na rekonstrukciji betonske plaže ispod Hotela “Kamelija” u Tivtu.

Radovi su podrazumjevali “presvlačenje“ postojeće površine novim slojem armiranog betona, izuzev prostora na kojem je predviđen pijesak za igru i zabavu djece. Ugrađene su  i nove cijevi za odvod vode sa tuševa, dok će montažu nova dva tuša uraditi vlasnik hotela “Kamelija”.

Ukupna površina platoa odnosno kupališta koji je rekonstruisan iznosi 1331,50m2.

Po završetku radova prostor plaže je oslobođen od građevinskog materijala i vraćen u uredno stanje.

Radovi na realizaciji navedenog posla započeti su 16. oktobra, a završeni su prije predviđenog roka, dok je ukupna vrijednost radova iznosila 24.534,00 eura.

U cilju oplemenjavanja plažnih prostora i rekonstrukcije izgrađenih kupališta u Bokotorskom zalivu za narednu turističku sezonu, do kraja sedmice očekuje se i početak radova na rekonstrukciji Novosadske plaže u Herecg Novom.

uređena plaža

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.