Rekonstruišu se ferali u starom gradu i otklanja kvar u Dobroti

0
ovuda će javna rasvjeta u starom gradu

Budimir Cupara

Budimir Cupara

Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora je izabrala izvođača za rekonstrukciju javne rasvjete u starom kotorskom gradu.

Prva faza će se odvijati na osnovu Ugovora čija je vrijednost oko 30.000 eura za postavljenje 47 rekonstruisanih novih ferala, koji će davati drugačiju svjetlost od dosadašnje, jer se koristi način visokog pritiska.

Ovi radovi će se izvoditi na potezu od Gurdića do Parila, a kablovi javne rasvjete će se postavljati istim iskopima u onim djelovima grada gdje se trenutno  radi kanalizaciona mreža, objašnjava za Skala radio Budimir Cupara, savjetnik za održavanje i izgradnju elektro instalacije u Direkciji.

Cuparu smo pitali zašto već nekoliko dana ne radi dio javne rasvjete od naselja Daošine priobalnim putem do kampa, našto je odgovorio da je oštećen podzemni kabal i pored restorana “Tiha noć” je iskopan rov za postavljanje ispravnog kabla.

On vjeruje da će se danas riješiti ovaj problem, čime će se ujedno rasteretiti javna rasvjeta koja je na velikoj dužini, pa će se ovaj dio naselja napajati od trafo stanice Petani i time osposobuti sistem kako bi rasvjeta pouzdanije i kvalitetnije radila.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].