Restrikcije vode i na području Mula i Prčanja

10

 

Zbog akumuliranja vode u rezervoarima, koji služe za vodosnadbijevanje potrošača na višim kotama, iz gradskog Vodovoda obavještavaju potrošače na području Mula i Prčanja do hotela “Babović” da se od 12. avgusta uvodi restriktivni plan vodosnadbijevanja.

Potrošači sa ovog područja vodu neće imati u dva termina, i to: od podna do 15 sati i od 23 do šest sati ujutro, informišu iz kotorskog Vodovoda.

10 KOMENTARI

 1. …PROBLEM RESTRIKCIJE VODE…SE MOŽE RIJEŠITI SAMO NA JEDAN NAČIN…I TO DA SE UVEDE SAMODOPRINOS…-U CILJU DA SE IZMIRE I MIRE REDOVITE OBAVEZE-PLAĆANJA VODE REGIONALNOM VODOVODU! JER JE OČIGLEDNO DA “KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE”!!!! OLITI VODE IZ SKADARSKOG JEZERA! PLATI I PREUZMI….!!!! DO TADA-RESTRIKIJA JE NEMINOVNA-MILOKRADOVIĆI STOP…I VODE ĆE BITI-U SUPROTNOM JOK….!!!!

 2. Bunari i bistijerne. To se predlaže kao rješenje ovog problema. Dakako, to je i jedino što nam ostaje. Takvi smo mi kotorani, sve ćemo uraditi samo da bude mir u kući. A ja mislim da bi bio red da opština pošalje neku komisiju u Vodovod da vidi tačno o čemu se radi, pa da nas građane izvijesti kada će ova pošast prestati da gazduje Kotorom.

 3. Niko od nadležnih ne pominjeto da je prosle godine kruzer svojim sidrom polomio podmorsku vezu, to jest cijev koja ide sa jedne na drugu stranu zaliva, jasno je da niko tu cijev nije zamijenio niti popravi, tako da mislim, da postojeće restrikcije nastaju iz tog razloga…a ne bilo kog drugog…prethodnih godina, dok je cijev funkcionisala restrikcija nije bilo, a potrosnja vode je znatno bila veca, i pritisak na vecim kotama znatno bolji od postojećeg…

 4. U bord direktora vodovoda vam je sama elita dps kadrova pa im se obratite jer tamo nisu za dzaba. Pocnite da zovete dragomanovica jer je svudje u nekakvi bord a tamo je glavni.

 5. Volio bih znati, a vjerujem da to žele i svi građani Dobrote, Mula i Prčanja, prave razloge zašto nam ovoga ljeta vodovod uvodi stalnu restrikciju vode, iako nam iz Regionalnog vodovoda dolazi onoliko vode koliko se traži. Ukoliko je situacija takva da vodovod ne može slati vodu na visočije kote, kako je to mogao raditi ranijih godina. Zašto nam vodovod ne objasni ovu situaciju, zašto ne kaže do kad će ona trajati, odnosno da li se nešto radi da se osposobi Vodovod Kotor da šalje vodu bez problema i na visočije kote, bez ukidanja vode ostalim potrošačima. Sada je trenutak da nam dođu strani turisti, nismo ih gledali tokom cijelog ljeta do sada, i kada oni eventualno dođu, moraćemo im sa izvinjenjem reći da je sve u redu ali da vode imamo samo kada se vodovod smilostivi da je pošalje. Ukoliko se radi o tehničkim problemima, zar do sada nije bilo dosta vremena da se oni prevaziđu, ili je vodovod odlučio da ovako bude sve do zime. Mi smo previše strpljivi građani i nismo svađalice, ali štp je mnogo, mnogo je.

  • Imao si zabrinuti i Ti i ostali vremena da bušite bunare i mećete hidrofore, a i bistijerne su dobro rješenje!
   Lijeni rentijeri treba da ul9že i u ovaj resurs, pa bi bili bezbrižni, a ne da se stalno neko denja po Skala radiju !
   O lijenosti bokeška!

  • I da se vidi koliki su gubici na mreži. Ne vjerujem da smiju o tome govoriti, pokazali bi koliko su “sposobni”.

 6. Ovo maltretiranje stanovnistva preslo je sve granice! Uskracivati vodu ovoliko sati, vec tri mjeseca a naplacivati je po redovnoj cijeni protivno je i Ustavu i svim zakonima, i zaista predstavlja dobar razlog za tuzbu, zbog bezprizornog odnosa prema potrosacima. Higijenu da ne pominjemo, eto mora dosta, sto ce nam voda!!

 7. Ovo maltretiranje stanovnistva preslo je sve granice! Uskracivati vodu ovoliko sati, vec tri mjeseca a naplacivati je po redovnoj cijeni protivno je i Ustavu i svim zakonima, i zaista predstavlja dobar razlog za tuzbu, zbog zaista bezprizornog odnosa prema potrosacima. Higijenu da ne pominjemo, eto mora dosta, sto ce nam voda!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.