Rotary klub Kotor prikupio sredstva za nabavku psa vodiča

0

 

Članovi Rotary kluba Kotor i njihovi gosti na humanitarnom krstarenju „Boka Cruise 2” održanom u petak, 2. avgusta sakupili su 4.585 eura za nabavku psa vodiča za slabovidne osobe, namijenjenog članu Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore.

U humanitarnoj akciji na brodu „Katica“ učestvovalo je 150 osoba koje su plaćanjem kotizacije, kupovinom lutrije i drugim dobrotvornim prilozima omogućile da iznos potreban za ovu namjenu, u okviru ranije prikupljenih donacija, bude dostignut.

Akciju kotorskog Rotary kluba, koji je u startu opredijelio 500€, podržali su RC Bar, RC Budva, RC Ulcinj, RC Pljevlja, Rotaract Budva, Rotaract Podgorica, kao i hemijska čistionica „Limili“, frizerski salon „Miro“ iz Tivta, frizerski salon „Helena“ iz Kotora, plažni bar „Bajova kula“, frizerski salon „Šik Friz“ iz Kotora, cvjećara „Flora Art“ iz Tivta i „Školjke Boke”, uz poseban prilog Psihijatrijske bolnice iz Kotora.

Humanitarnom događaju i lijepoj atmosferi posebno su doprinijeli muzičari koji su se odazvali ovom pozivu i to muzički sastav „Rilli“, Grande Strings Quartet i grupa New Entertainment.

Predstavnik UMHCG, Kotoranin Andrija Samardžić u ime udruženja zahvalio je Rotary klubu Kotor na organizaciji i svima koji su se odazvali ovoj akciji održanoj, kako je naglasio, u prelijepoj atmosferi.

„Zahvaljujem ne samo što ste pokazali da je ovo društvo humano, već i da raste svijest o potrebi za prihvatanjem pasa vodiča koji sa nama dijele prostor”, istakao je Samardžić, navodi se u saopštenju dostavljenom Skala radiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]