Ruši se objekat stare “Dinare” u Škaljarima

3
ruši se objekat stare “Dinare” u Škaljarima

Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora ovog vikenda obavlja rušenje dijela zgrade tj. zida objekta stare “Dinare” u blizini područnog odjeljenja Osnovne škole “Njegoš” u Škaljarima.

Godinama je ovaj objekat prijetio školarcima i građanima koji su tuda prolazili, kao i motornim vozilima koja su bila parkirana u njegovoj blizini.

Angažovana je mehanizacija koja ruši i uklanja šut sa ove lokacije.

Put prema školi je zatvoren.

Kako nezvanično saznajemo put će sa jedne biti proširen na dvije trake, a biće napravljen parking na lokaciji srušenog objetka.

Podsjećamo na ranije obavještenje iz opštinske Komunalne policije da uklone svoja vozila i druga materijalna dobra iz zone radova.

“Obavještavamo građane da se radi o radovima od javnog interesa, te da u skladu sa tim adekvatno pomognu u njihovoj realizaciji”, poručuju iz opštinske Komunalne policije.

3 KOMENTARI

  1. ..i ovi-iako neznaveni-znaju i da radu i da glavom mislu-bože podrži i sačuvaj zdravlje pasnoj vlasti…dako se izliječi od-gube do prestupne 2046 godine..? Pod uslovom da sa Univerziteta “DVA KOVČEGA” POČNU DA SLAZE KADROVI POTREBNI PROSVJEĆIVANJU-ŠIROKIH NARODNIH MASA-zaostali u razvoju u pasnih kvarat i više od vijeka…?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]