Rusija preko srpskih medija pokreće hibridni rat protiv Crne Gore

16
Darko Trifunović

Rusija pokreće novi rat protiv Crne Gore koji će sprovoditi preko srpskih medija, pojedinaca, kriminalnih klanova, tvrdi za CdM stručnjak za bezbjednost Darko Trifunović.

On kaže da je scenario koji spremaju Crnoj Gori mnogo gori od onoga što je planirano 2016.

“Crnoj Gori tek predstoji hibridni rat, sukob.  Manifestovaće se na najgori moguću način. Rusija pokreće tu vrstu rata protiv Crne Gore. Ovoga puta neće biti oružana varijanta, već mnogo gore. Pokušaće da posvađaju predsjednika Mila Đukanovića sa premijerom Duškom Markovićem, a i njih obijicu sa direktorom Uprave policije. Dakle, preko medija, priča, kriminalnih klanova. Leonid Rošetnjikov i njegova ekipa vas neće ostaviti na miru. Tu je ulog veliki. Idu da sruše državnu bezbjednost Crne Gore. Sve kreće iz kibernetičke zone”, jasan je u izjavi za CdM Trifunović.

Treba napomenuti da je Rošetnjikov crnogorskoj javnosti dobro poznat u posljednje dvije godine. Najavljivao je Rošetnjikov tada krvoproliće u Crnoj Gori.

“U Crnoj Gori može doći čаk i do krvoprolićа. Može doći i do jurišа nа pаrlаment. Do svаčegа može doći. Sve će zаvisiti od togа koliko su lideri odlučni i koliko je složnа opozicijа”, kazao je Rešetnjikov u emisiji posvećenoj stanju u našoj zemlji.

Kako su “osmišljeni” Milogorci

Da se vodi žestoka kampanja protiv Crne Gore, potvrđuju i brojni mediji koji većinski živalj u našoj državi nazivaju Milogorci.

Trifunović tvrdi da ta priča dolazi od Crnogoraca sa sjevera države koji su htjeli da preko Beograda vladaju Crnom Gorom.

“Termin Milogorci izmislili su Rusopatofili. Kada je crnogorsko rukovodstvo krenulo putem evroatlanskih integracija, kada se rukovodilo interesima vaše djece, krenuo je iz tih krugova taj termin. Boli ih jako što se uvijek pokaže da su bili jedan malu eksponenti ideologije koja se reflektuje iz Rusije. Sada oni Putinizam reflektuju”, jasan je on.

Prema njegovim riječima, srpski mediji žele da podijele crnogorski narod, da se unese nemir, da se Crna Gora pokaže kao propala država.

“Rusija vodi hibridni rat protiv zapada preko srpskog naroda. To se radi i preko crkve. Rusopatofili žele da posvađaju dva oka u glavi, Srbiju i Crnu Goru. Ta priča i kampanja protiv Crne Gore potiču uglavnom od Crnogoraca sa sjevera Crne Gore koji su preko Beograda htjeli da vladaju Crnom Gorom. On njih potiče ta priča o Miligorcima. Njih vidjm kao glavni problem u odnosima Srbije i Crne Gore”, istakao je Trifunović za CdM.

Ono što treba istaći jeste činjenica da pojedini srpski mediji vode žestoku kampanju protiv Crne Gore. Minute na televizijama, ogroman prostor u štampanim medijima imaju svi oni koji mogu “dovoljno brutalno da se obruše na Crnu Goru, Crnogorce”. Kvalifikacije su razne, a glavna je da srpski narod preživljava torturu u Crnoj Gori, slavi se Podgorička skupština, nazivaju nas izdajnicima koji “moraju” da povuku odluku o nezavisnost Kosova.

Miraš Dušević  cdm

16 KOMENTARI

 1. Bjezmo svi poklat ce nas rusi i srbi
  ..što radi nezaposlena plavusa..spija trifunovicu hibridnome…evo od čega žive parazita…i onaj popović je lucidniji

  • Sto si se prepao srba i rusa Ljuta,
   ali si kukavica postao.
   Javi ako treba da Ti kufere spakujemo.
   Sramoto strasljiva.

 2. Ako su politicari “zaratili” sa Srbijom i Rusijom, neka ne uvlace gradjane u njihove traume.
  Nismo mnogi glasali za bilo koga od 89. god. i sto nas briga za traume
  glavara, sto sami sebi “skrojise” vestit!
  Laschia mi stare, perche no?
  Percio, pojma nemajuuu …….

 3. …ND MNE sa vašim IN sinuacijama..koje su nastavak “borbe neprestane”-još iz doba ABlejalice kontrarevolucije-1989.godine u funkciji “spašavanja srpstva-i kosova”…Vaše narate-neodojivo podsjećaju…na one iz 90 godina-kad ste nas”FILOVALI-LAŽIMA”…da je na Crnu Goru i Boku krenulo “prvo 40 pa onda 30 iljada USTAŠA”…?! Što je izazvalo IN PANIKU..pa ste se isti-pod istim rukovodstvom-mentorima(SA ZAPADA-ka i 1918.godine) digli na “istanak na Konavle i Dubrovnik”…govoreći-blejajući nam…”DA SE MONTENGRO BRANI U/NA KONAVLE I DUBROVNIK”…?!!!
  O la la.. obadali bovi i onagari…svije boja i lakova-a jednoga cilja…zar ne ?! Borba za vlast po svaku cijenu-o trošku prevarenoga naroda…ka i vazda!!!

  • Vakat, ne revi!
   Upravo si ti taj mjesec dana od početka Konavoskog rata,
   1.oktobra do 1. novenbra 1991. (kada su te penzionisali)
   raspisao silne pozive rezervistima. Pod prijetnjom,
   u slučaju neodaziva, minimum 30 dana Spuža i gubitak
   radnog njesta.
   A danas te ljude licemjerno kritikuješ.
   Ućuti, pa ćemo pomisliti da si pametan.

   • …no 16.rujna.1991 godine-bila mobilizacija-kojoj je Crnogorski narod rekao NE-NE-NE..i odzivom potvrdio..koji je toga dana bio od planina pa do mora :9% odazvali se oficiri-a ispod 5% vojnici i podoficiri-senca uobičajnih vas..”dobrovoljaca”! A jedino ste se “pojavili” u pljačkama i brutalnom paljenju imovine “onijema 30-40 iljada ustaša(-“krenuli” na vašu srpsku spartu-pokrajinu-GORU CRNJU-NASCRNJU od nastanka)..Konavala i okolice Dubrovnika-i dalje đe ste dopirali čak do Banije i Korduna…u Hrvackoj…DrPiSveto-va vojska sve što nije za nebesa blo svezano…e bo..kad je “TRIO-M”..DrPiSveto i šinjora Đuke-po nalogu kasapina i grobara sa Dedinja i Banskije dvora Zagreba-digla narod na “ustanak”!!!
    …”OLOŠ DILAŠI-OLUJA”u pokolju Jugoslovenskih naroda i narodnosti-čiji ste članovi bili i ostali-pa vam zato Jole smeta…e nije sa i za vama pošao…”DA SPAŠAVATE SRPSTVO I KOSOVO-NA KONAVLE I DUBROVNIK!!!
    I za kraj..imali tragova-“vašijim spiskovima”…u kojima se vide imena-tih”silnih rezervista” te sam ih “oslobodio od radnije mjesta”-ja Jole Drinjak-dezerter “najmoćniji tada” u vašoj srpskoj pokrajini gori crnjoj nego što je bila 1918-1941…ND UstaškoČetničkoZelenaška MNE.guvernera fašistističkog generala Pircia Brolia-12.srpnja.1941 na Cetinje..uz blagoslov ustaškog četnika Sekula Drljevića i popa mitropolita crnogorskoga Joanikija..e bo..”pasa tempo”…? A vaša bruka i sramota-življeće VAM dovijeka..kojoj ste “podigli spomenik”-ovjekovječili je u Bosni i Hercegovini-gdje je ubijeno više od 105 hiljada ljudi-od kojih bijaše preko 60% nejač..nota bene ukratkom periodu od 1992 do 1995 godine..do Dejtona..!!!

  • Jordane dodji da me ceses iza uha,
   i da pugnes u auspuh.
   Ostavi se djetica isluzeni uprtacu…
   Ajd u zalaze za kozama, siri malo.

  • Opet mlatis, “mali admirale”, obuko si
   gace naopako.
   Do juce si kukao a sad rasiri goluzdrava krila. Dodji na birrruuuu……

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].