Sa javne tribine URE poručeno: Vlast treba smijeniti, ali ne ulicom

4
sa javne tribine URE

URA u Kotoru

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA Kotor organizovao je javnu tribinu na kojoj su o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori i stanju u Kotoru govorili Žarko Rakčević, Božena Jelušić, Dritan Abazović i Šerbo Rastoder, ukazujuću na ulogu slobodnog čovjeka u društvu.

U ime opštinskog odbora URE govorili su Ljiljana Popović Moškov, Nebojša Ševaljević i Saša Mišković.

Stagnacija Kotora, koji se pretvorio u grad suvenirnica, kafića i mafijaških klanova, bojazan od privatizacije Luke Kotor, centralizacije, prazna obećanja o gradnji zaobilaznice, žičare, godinama degradirane  atraktivne lokacije bivše “Rivijere”, Autoremonta, hotela “Fjord” i “Slavije”, propasti “Primorca” koji je bio brend grada,  bile su teme ovog skupa građanskog pokreta, a ne političke partije, kako se čulo.

Hrabrošču, strpljenjem i slobodnom misli, a ne ulicom mora se krenuti i mirnim putem smijeniti vlast kojoj je podobnost osnovni kriterijum napredovanja, poručeno je sa ove tribine.

na javnoj tribini

4 KOMENTARI

  1. Ljilja će nas spasiti. Ona je nova liderka i vodi nas u oslobođenje , pozlatiće Kotor i obezbijediti nam stanove.Zna ona u svom primjeru kako se to radi. LAKO!

  2. Ko je onaj čojak u naočale..izviše one u “lila plave odore”-sa desne bande od slike -“potamnjene”?

  3. Svi isto konstatuju Fjord , Riviejra, Primorac, ispričaju se i slikaju novi politički lideri i liderke u Kotoru i ništa.
    Kad bi došli na vlast isto bi bilo kao i sa ovima, jer bi se upoznali sa činjenicama , sudskim procesima, vlasništvom, centralizacijom i, i i I?????????

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]