Šahte će u ulici iza Kulturnog centra biti popravljene tokom dana

2
šahte će konačno biti obložebe gumom

“Zaspat ne mogu noćima. Nema kome se nijesam obraćala. Na kraju sam došla kod vas da mi pomognete, ako ikako možete. Nijesam samo ja u pitanju već i ostali stanari i turisti u ulici iza kotorskog Kulturnog centra“, kazala je našem radiju vidno uznemirena naša sugrađanka, starograđanka Olga Ivanović.

Naime, šahte od vodovoda i kanalizacije, koje su zauzele najveći dio uske ulice, nijesu obodom obložene gumom pa odzvanjaju kada se na njih nagazi.

To je posebno neprijatno noću jer se čuje jače nego tokom dana, kazala je naša sugrađanka.

“Zbog toga smo i mi i komšije postavili eloksiranu bravariju, ali zaludu. Tu je ispod hostel, odnosno dva i malo dalje kafić koji nam uništavaju zdravlje godinama. Neće niko da se osvrne. Pitala sam predsjednika opstine Vladimira Jokića ispred njegovog kabineta u opštini, može li nam pomoći a on je obrusio: Ne mislite valjda da ću to ja da vam napravim. Ne valja vam ni kad se uredi ulica, kazao je on. Odgovorila sam da se i te kako radujem kada se nešto na bolje uradi u gradu, ali da dođe kada kiša pada, pa da se sam uvjeri kako se ponaša malter“, jasna je Ivanović.

Ona je dodala: “Nevjerovatno ponašanje mladog čovjeka kome mogu baba biti“.

Skala radio je pozvao direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Rata Brajkovića.

On nam je kazao da je upoznat sa problemom, ali da su mu saradnici kazali da to baš i nije tako i da se jedna od šahti malo čuje, ali ne tako jako kako je rečeno.

Brajković je obećao da će lično provjeriti što je istina u samoj ulici i ako to tako bude, kako kaže gospođa Ivanović, da će preduzeti sve potrebne mjere da se problem otkloni.

Sinoć se naš novinar uvjerio da poklopci šahti baš neprijatno zvone kada se stane na njih.

Problem je lako rješiv, pa je za očekivat da će Brajković dati nalog svojim saradnicima da ga otklone.

Danas su nas pozvali iz Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora i kazali da će meštar od zanata Bane Kapetanović u toku poslijepodnevnih sati uraditi da se šahte više ne čuju i ne prave problem stanovnicima tog dijela ulice.

Kako se Kapetanoviću vjeruje, jer je dokazan stručnjak, stanovnici su već sada odahnuli zadovoljni što će se konačno otkloniti problem koji ih je dugo već uznemiravao.

Zahvalnost i za Komnena Barca koji se aktivno uključio i činio sve da pomogne.

2 KOMENTARI

  1. Imtetesuje me kako Komunalna Policija dopušta izvjesnoj NADI, koja drži prodavnicu svega i svačega, dozvoljava da drži na stotine litara raznorazne ambalaže na javnom prostoru, ulici koja je široka dva ipo metra i tako remeti prolaz turistima i zarađuje novac, kao da neće i to baš kafa stignu kruzeri.
    Napominjem, prodavnica je na PARILU i preko puta se nalaze prostorije Komunalne Policije.
    Zašto je njoj to dozvoljeno, a drugima nije?
    Komunalna Policija je najveće zlo Kotora!
    Sram ih bilo!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].