Sajt Skala radija ponovo u funkciji

1
skala radio

Nakon 15 dana sajt Skala radija je ponovo u funkciji.

Ozbiljan kvar na serveru koji se nalazi u Njemačkoj angažovao je kompletnat stručni mehanizam, ali je problem bio mnogo složeniji i zahtijevao je postupnost i vrijeme.

Zahvaljujući našem provjerenom prijatelju koji je uradio sajt Skala radija Zoranu Živkoviću iz Beograda, i njegovom stalnom insistiranju u komunikaciji sa njemačkim stručnjacima, da se naš sajt izdvoji i da se osposobi, mi danas sa radošću možemo da konstatujemo da i na portalu funkcionišemo.

Koristimo priliku da se zahvalimo brojnim prijateljima Skala radija koji su izrazili zabrinutost i ponudili nam pomoć.

Obavještamo ih, kao i sve slušaoce i korisnike našeg portala, da ćemo sve što je bilo aktuelno naknadno postaviti na sajt, uz nadu da do sličnih tehničkih problema više neće dolaziti.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]