Samo dio nebrige i saobraćajnog kolapsa u Kotoru

6
duša dušu davi

Kako li će tek biti u jeku sezone, pita se naš sugrađanin koji nam je poslao fotografije saobraćajne gužve sinoć oko 18 sati i 30 minuta.

Kolona od Dobrote do tunela.

Turisti sa kruzera.

Sve se smiješalo u gužvu kakvu smo navikli.

Nova vlast nije bila voljna da makar pokuša da ublaži problem.

Ono što je predsjednik kotorske Opštine Jokić uspio, makar do sada je, da zaustavi izgradnju pothodnika, pa i dalje imamo ovo što samo dijelom vidimo sa fotografije.

kolaps

Sada se i takstisti bez problema parkiraju ispred glavnih gradskih vrata i na autobuskim stajalištima i u blizini njih.

taksisti đe im mjesto nije

A na Tabačini, nikad gore.

Sad se i trotoar na mostu pretvorio u skladište.

Pa neka nam je sa srećom, gospodo iz vlasti.

trotoar za skladište
probajte trotoarom ako možete

6 KOMENTARI

  1. Da Komunalni Polocajci radesvoj posao Profesionalno bilo bi manje guzve . Taxi vozaci su najgori parkiraju gdje hoce na ocigled Komunalnih Policajaca, koji sve to mirno posmatraju sa trga ispred ulaza u grad . Bus kada dodje nema gdje nego na sred puta a dok naplati karte stvara se ogromna kolona cak do tunela donjim putem uopste ne prolaze i kaznjavaju nepropisno parkirane to je potpuni haos a oni na vrata od grada stoje i gledaju u telefone. moraju preduzet da rade svoj posao . Sefovi moraju preduzet neke mjere kako bi svoj posao radili profesionalno …….

  2. Mislio sam da će prvo rješavati ovu ulicu u Tabačinu ali ništa od velikih obećanja kako će oni pokazati kad dođu što su prioriteti i kako se radi.
    Ja im poručujem da ih bude stid i sram.Samo da se zna da nisam niđe i ni u kakvu partiju ali su svi isti i neću nikada više izać na izbore u Kotor.

    • …iz Dobrote Božo viče i nariče nad sudbinom svojom, pasanom -nikad više..izaći neće na izbore? Prijeti skiče-nikad više,kao da je on spasitelj koji je spašavao od svojih budalaština-koje je ispoljavao izlazeći na glasovanje-jer on siromah nezna-življeći pod Dobrocke grede dvije…da je pećina Kobioštica takjvije Boža ,u pasanim vjekovima.preturila kroz pećinu na stotine hiljada-koji su jednako mislili (plitko mislilili) kao Božo-da su oni važni i glavni- odlučivali iz Kobioštice-o sudbini Dobrote-uključujući i Tabačinu…? Nije Božo-bilo tako…no malo drukčije i naopako?! Jer da nije tako ti bi Božo živo lako i komotno-podaleko od svake partije-iz koje se javljaš…tvrdeći da ste svi isti…što narod evo brezmalo tri decenije-papi i trpi i zna…da im ima spasa ako svi budete “Božo”-što prije to bolje narodu mom-da se trse “Boža-Božića…i ostalih jarića iz pećine Kobioštica…?

  3. Uzas uzas a trebalo je jos slika iz Tabacine !!! Od nepropisnog parkiranja i istovara robe to je uzas a zna se po cijem je to nalogu napravljeno !!! Da po šerifovom !!! Napraviti mjesto za istovar pored elektrodistribucije, jaslica, vrtica, vodovoda….KATASTROFA !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.