Sanirano klizište lokalnog puta Stara Forteca – selo Dub

2
saniran put

Ivo Magud

Ivo Magud

Klizište koje se pojavilo na dijelu puta Stara Forteca – Lastva Grbaljska u dužini od 40 metara, zbog kojeg je bio onemogućen saobraćaj, juče je sanirano.

Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora obavijestila je nadležne i odmah se pristupilo hitnoj sanaciji, pa su tokom jučerašnjeg dana završeni radovi.

Preostalo je samo da se kolovozna traka presvuče asfaltom.

Put je osposobljen za saobraćaj motornim i teretnim vozilima, kazao je za Skala radio Ivo Magud, direktor Opštinske Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Na naše pitanje da li je ovaj teren podložan klizištu, Magud je odgovorio da je čitav predio sela Dub od Pržica i “Jugodrva” sklon klizanju terena zbog visokog nivoa podzemnih voda.

On smatra da će ovakvih pojava biti i u buduće i podsjetio na veliko klizište magistralnim putem Troica-Jugodrvo koje je sanirano.

Imajući u vidu karakteristike ovog terena, Magud smatra da će i u narednom periodu na pojedinim mjestima dolaziti do klizišta gdje će se morati intervenisti u kratkom roku.

oštećeni put

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].