Saopštenje OO SDP Kotor povodom neodržavanja sjednice SO Kotor

5
SDP Kotor

SDP Kotor obratio se sa više inicijativa u cilju ostvarivanja životnih interesa građana kao preduslova za slobodne i poštene izbora u ovom gradu.

DPS još uvijek ne želi da se suoči sa krizom koja se produbljuje i odbija da da adekvatan politički odgovor u skladu sa demokratskim potrebama građana u ovom trenutku.  U tim uslovima SDP ne želi da raspravlja o Izvještaju o radu predsjednika opštine Kotor dok se inicijativa o vlasti izbornog povjerenja ozbiljno ne razmotri. Stabilnost i fer izbori moraju biti prioritet za sve koji ne zele lov u mutnom i ne strahuju od slobodne volje građana.

“SDP još jednom podsjeća da naš predlog, u cilju obezbjeđivanja pravno – političkih garancija za sporazum o vlasti izbornog povjerenja, podrazumijeva da dogovor političkih subjekata obuhvati i pitanje izbornih funkcija u opštini Kotor.”, navodi se u saopštenju SDP-a.

“SDP ovakvim stavom iskazuje punu principijelnost i pokazuje da ne želi više vlasti ili vlast po svaku cijenu pa i po cijenu kupovine poslanika i ministara, na čemu danas počiva vlast DPS na državnom nivou.”, zaključuje se u saopštenju.

Skala radiju nije proslijeđeno saopštenje kotorskog SDP-a. Cijeneći interes građana Kotora za političku situaciju u našoj opštini odlučili smo da saopštenje koje je objavljeno na portalu www.kolektiv.me objavimo u cjelosti.

5 KOMENTARI

  1. Prejako!!! Mogli ste se pojavit, a ne se bavit sitnom i jadnom politickom ucjenom. Nisko ste pali, a niste što ćete!!! Čekam ove izbore evo 20 godina da vam vidim stvarni rezultat.

  2. AKO SDP IMA “PROBLEM” SA DPS OM …. TO SE RJESAVA U SKUPSTINI I TREBA DA SE GOSPODA IZ SDP A POJAVE KADA JE SJEDNICA ZAKAZANA JER CE TAKO OPRAVDATI “POVJERENJE” GRADJANA KOJI SU IM DALE POVJERENJE A I ONIH KOJI SU MISLILI DA IMA GA DAJU !!! POSLIJE OVOG NECE SIGURNO JER SVI SE PROBLEMI RJESAVAJU U SKUPSTINI PA NECE VALJDA KAO STRUMPFOVI KROZ PODGORICU ?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].