Saradnja Fakulteta za mediteranske poslovne studije Tivat sa kineskim Univerzitetom

0

Fakultet za mediteranske poslovne studije Tivat nastavlja uspješnu međunarodnu saradnju.

Nakon uspostavljanja dogovora o saradnji sa kineskim Univerzitetom “Zhejiang Wanli” u junu, nedavno su predstavnici Fakulteta iz Tivta boravili u posjeti još jednom kineskom univerzitetu – “Yiwu Industrial & Commercial College”, koji se nalazi u gradu YiWu u  kineskoj oblasti Zhejiang.

Tokom radne posjete, rukovodstvo Fakulteta imalo je priliku da se upozna sa radom i programom ovog kineskog Univerziteta koji upisuje preko 9600 studenata iz zemlje i inostranstva.

Univerzitet ima šest fakulteta specijalizovanih za oblasti ekonomije, menadžmenta, informacionih tehnologija, turizma i kulture, arhitekture i umjetnosti, stranih jezika i preduzetništva.

“Yiwu Industrial & Commercial College” ima izuztno razvijene međunarodne odnose – svake godine preko 800 studenata iz inostranstva upisuje neki od fakulteta ovog Univerziteta.

Univerzitet je do sada uspostavio saradnju sa uglednim obrazovnim institucijama iz SAD-a, Kanade, Irske, Švajcarske, Danske, Austrije, Singapura, Južne Koreje i Tajlanda.

Predstavnici Fakulteta za mediteranske poslovne studije Tivat iz Kine nose pozitivne utiske i uskoro će biti definisan oblik saradnje između ova dva fakulteta, saopštavaju našem radiju iz PR Službe Fakulteta za mediteranske poslovne studije u Tivu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].