Savez asocijacija Crne Gore u Njemačkoj podržao Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore

3

Povodom predstojećih predsjedničkih izbora Savez asocijacija Crne Gore u Njemačkoj daje za javnost sljedeće:

SAOPŠTENJE

Draga rodbino,

Dragi prijatelji,

Poštovana dijasporo,

Uvaženi partneri,

Kao što ste upoznati, 19. marta 2023. godine održaće se, za našu državu presudni, predsjednički izbori. Zato treba da budemo na braniku domovine kao što su naši preci brodom preko okeana dolazili da učestvuju u otadžbinskim ratovima. Sve dok pitanje opstanka naše države možemo riješiti olovkom sebi ne smijemo dozvoliti da vlast prepustimo onima koji bi je na tacni predali i ujedinili sa drugom državom. Ovog puta ne smijemo nijemo posmatrati sa strane da se ne bi kajali kao nakon 30. avgusta 2020. godine.

Naš izbor je jasan. Jedino Milo Đukanović može sačuvati nezavisnost naše države.

Pozivamo vas da se svi odazovemo vapaju naše zemlje. Zbog naših predaka i naših potomaka dajmo doprinos da se sve završi u prvom izbornom krugu.

Nemojte vjerovati zastrašivanjima onih koji bi sve dali da naše države nema. Ne dopustite da vas pokolebaju, jer nemaju nikakav pravni osnov da vam zabrane glasanje. Nemaju nikakve mehanizme da vam naruše status u zemljama prijema. Svi smo mi crnogorski državljani, bez prava glasa bilo gdje drugo. Svi smo mi ćerke i sinove Crne Gore kojoj danas trebamo više nego ikada prije.

Zato odvojimo svi jedan vikend i pomozimo svojoj državi. Naša djeca će nam biti zahvalna.

Vjerujemo u vas i vašu ljubav prema Crnoj Gori.

Srdačno,

SAVEZ ASOCIJACIJA CRNE GORE U NJEMAČKOJ

3 KOMENTARI

  1. Veliko BRAVO za dijasporu. Uvjek su na pravoj strani. Mi koji bitisemo u ovoj nama najmilijoj drzavi ne smijemo nikada zaboraviti na doprinos nase dijaspore koja je uvjek bila uz nas.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].