Savković-Vukčević pozvana da se javi u CB zbog izjave o UNCG?!

4
Nela Savković Vukčević

Poslanica Demokratske partije socijalista prijavljena policiji zbog – objave u medijima

Savković-Vukčević pozvana da se javi u CB zbog izjave o UNCG?!

Poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Nela Savković-Vukčević dobila je poziv da se javi u CB Podgorica, a povodom današnjeg teksta u medijima, u kojem je komentarisala rad Udruženja novinara Crne Gore i dodjelu godišnjih nagrada tog iudruženja – ruskom propagandnom glasilu Sputnjik čije je emitovanje zabranjeno u državama EU.

Podsjetimo, Savković Vukčević je juče poručila da je nevladina organizacija Udruženje novinara Crne Gore, zapravo bastion anticivilizacijskog djelovanja i najgore propagande koja je protjerana sa evropskih prostora, zato što promoviše rat i ubijanje.

-Ova nevladina organizacija želi da ostavi utisak da predstavlja novinare Crne Gore, a ne grupu šovinista i nacionalista koji koriste etar ove države i medijske instrumente da zastupaju tuđe interese”, kazala je poslanica aludirajući na nagrade koje je ovo Udruženje dodijelilo prije nekoliko dana.

Savković-Vukčevič je naglasila da UNCG na tajj način sprovodi svoje subverzivne akcije prema Crnoj Gori.

-Zato su nagradu za najbolji portal u 2022. dodijelili Sputniku, tj. onom mediju kojem je Vijeće Evropske unije obustavilo emitovanje zbog “sprovođenja akcije dezinformacije i manipulacije informacijama protiv EU i njenih država članica” – kazala je poslanica DPS-a.

Najava saradnje ove NVO koja se lažno predstavlja kao strukovna, sa Savezom novinara Rusije, kao i dodjela nagrade za najbolji medijski poduhvat u 2022. godini Bratislavu Stojiljkoviću, osobi kojoj je zabranjeno da kroči u Crnu Goru, samo su dio agende koju sprovode “novinari u civilu” koji se kriju iza naziva “Udruženje novinara Crne Gore”, kazala je Savković-Vukčević.

4 KOMENTARI

  1. Pored gomile izdajnika,lopova,špijuna,korupcionaša,našli ste da pozivate na infornat razgovore Nelu Savković Vukčević,divnu i časnu Crnogorku-intelektualku.
    Sramite se!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]