ŠAVNIČKA HRONIKA: Agonija se nastavlja i sledeće neđelje

4

Izborni proces obilježili incidenti i veći broj nepravilnosti

Izborna agonja u Šavniku se nastavlja.

Opštinska izboran komisija Šavnika donijela je odluku da i u Kruševicama za danas prekine izborni proces zbog neregularnosti na biračkom mjestu. Ranije je prekinuto glasanje i na drugom biračkom mjestu u Skupštini opštine.

Glasanje će se na oba biračka mjesta nastaviti naredne nedjelje.

Na dva biračka mjesta u Šavniku danas je trebalo da se ponovi glasanje i to šesti put, a pravo glasa ima 541 birač. Prije devet časova prenikuto je glasanje na biračkom mjestu broj 1 u zgradi Skupštine opštine Šavnik.

Do problema je došlo i na biračkom mjestu u Kruševicama gdje je prekinuto glasanje, zatim nastavljeno, pa onda konačno prekinuto potpuno.

Na tom biračkom mjestu je uništen dio izbornog materijala.

Lokalni izbori ponavljaju se na biračkom mjestu u zgradi Opštine Šavnik, gdje pravo glasa imaju 483 birača, i u selu Kruševice, gdje pravo glasa ima 58 birača.

Na tim biračkim mjestima je u prethodnih pet izbornih ciklusa, 23. i 30. oktobra, kao i 6, 13. i 20. novembra prekinuto glasanje, nakon što pojedini članovi biračkih odbora nijesu omogućili glasačima da ostvare svoje biračko pravo.

ga za narednu neđelju – po sedmi put…

4 KOMENTARI

  1. !Š A V N I K

    SEĆANJE NA”KONAVLE I DUBROVNIK-1991/1992…”LIKVIDACIJA USTAŠA U NAMETNUTOM RATU”!?

  2. Sa velikom paznjom se prate ovi izbori u MZ u Savnik koja broji 57 mjestana od kojih 56 nikada tu nije zivjelo.

  3. !FIPLOMIRANI UČITELJI I KURSADĐIJE-“ŠAVNIČKE EPOPEJE”…ASISTENTI KASAPINA I GROBARA SA DEDINJA:Momir Milošević i Milo Marović!

    • !!!DA SE NIKAD NE ZABORAVI

      DA BALEGARI OD MORAČE DO DROBNJAKA…/VOJSKA KVSRTETA 4″MOMIRA MILOŠEVIŽA I MILA MAROVIĆA”/PALI I ŽARI IZBORE U ŠSVNIKU–ČUVSJUĆI DA SE NE POTENČI PAVLE ĐURIŠIĆ I LIKVIDATORI”NAMETNUTOG RATA I ERGELE U S T A Š A”!?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]