Savremena elektična bicikla za komunalnu policiju u Kotoru

4

Zoran Vučinović

Komunalna policija opštine Kotor od danas je bogatija za električne bicikle najnovije generacije.

One će unaprijediti mobilnost komunalnih policajaca i standarde koje moraju ostvariti u patrolnom nadzoru, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik ove službe.

Kao odgovorna opština ovaj vid promocije bicikala smatramo kao nešto što je savremeni način prevoza, ali i motivaciju našim sugrađanima da i oni što više koriste ovaj prevoz.

Riječ je o najsavremenijim električnim biciklima proizvodnje E Prajm firme iz Beograda, koja je dobila prestižnu nagradu za inovativnost republike Srbije.

One predstavljaju prve električne bicikle uopšte u Istočnoj Evropi i Balkanu, koje koristi jedna služba komunalne policije i druge policije, rekao je Vučinović.

On je podsjetio da su se do sada, u okviru policijskih jedinica, koristili obični bicikli, a sad su to električne.

Njihova prednost je mobilnost, zatim ekološki standard, a opremljene su svom mogućom tehnologijom, s vučnom i svjetlosnom signalizacijom i obilježjima potrebnim za Komunalnu policiju koja će moći da reaguju sada i na onim djelovima kotorske opštine na kojima do sada nije bilo moguće, a to su šetališta.

Komunalna policija sa električnim biciklima će sprovoditi komunalni red i na novoj biciklističkoj stazi u Dobroti.

Komunalni policajci će biti prisutni posebno u priobalnim djelovima u Perastu i Risnu gdje, po mišljenju Vučinovića, ne bi trebalo promovisati ni jedan drugi vid saobraćaja osim električnog.

4 KOMENTARI

  1. …NAROČITO I EFIKASNO OD 1.STUDENOG DO 1.TRAVNJA..SVAKE NAREDNE GODINE..KAD SU BICIKLETE NAJEFIKASNIJE SREDSTVO ZA ODRŽAVANJE JAVNOG REDA ,MIRA I POŠTOVNJA NORNI CIVILIZACIJSKOG kOTORA…NA ELEKTRIČNIM BICIKLETAMA-“SA I BREZ GRUDOBRANA I SUNCOBRANA”-U PERIODU ..PRIPREMA ZA TURISTIČKU PREDSEZONU….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]