SD: Prednosti Kotora iskoristiti za njegov puni razvoj

3

Omladina Socijaldemokrata iz Kotora je,  na sastanku koji je održan 15. februara 2016. godine, razmatrala niz aktivnosti koje će biti sprovedene u narednom periodu, a jednoglasnom odlukom podržali su i listu delegata za predstojeći I Kongres Omladine SDCG.

Koordinator omladine Kotora Miloš Čelanović, iskoristio je priliku da pohvali dosadašnji rad i posvećenost svih članova u pogledu kreiranja povoljnog ambijenta za bolji status mladih u tom gradu.

“Kotor sasvim zasluženo predstavlja elitnu turističku destinaciju i siguran sam da će mladi ljudi svojim predlozima i sugestijama iskoristiti ovu prednost u ostvarenju punog razvoja našeg grada”, rekao je Čelanović.

U prilog tome govori i porast broja novih članova koji su u Socijaldemokratama prepoznali priliku za konkretnim djelovanjem.

Delegati koji će predstavljati Kotor na I Kongresu Omladine Socijaldemokrata Crne Gore su: Miloš Čelanović, Dijana Orlandić, Neda Jakšić, Tiho Brkanović, Bogdan Lompar, Jovana Mačić i Milo Radonjić.

3 KOMENTARI

 1. Još jedan predizborni koalicioni partner Gospodara.
  Tražiće SD dva mandata. Objektivno, ne mogu toliko
  zaslužiti po izbornim rezultatima, ali Gospodar
  će im se odužiti za PRELET.
  Samostalno ne mogu proći ni u crtanom filmu.
  No, kome će se Ranjo ponuditi?
  Ni on ne smije sam, ni u ludilu.
  Ne bi se trebalo iznanaditi ako sam Ranjo igra tajnu
  igru sa dugogodišnjim partnerom.
  A svi ovi pregovori, koji su nebitni, ili malo bitni – puka farsa.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]