SDA: Krivokapićeva tajna čestitka ukazuje na podmuklost njegovog pristupa i licemjerstvo

4
Foto: Klix

Stranka demokratske akcije osuđuje čestitku koju je povodom neustavnog 9. januara predsjednici entiteta RS Željki Cvijanović uputio premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, prenosi Klix.

“Činjenica da je novoimenovani premijer Crne Gore uputio čestitku povodom praznika, koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim i diskriminatorskim, ukazuje na temeljitu promjenu u odnosu vlasti Crne Gore prema Bosni i Hercegovini, uprkos porukama nove Vlade da neće biti satelit Beograda”, rekli su iz SDA.

Kažu kako činjenica da je Krivokapić čestitku uputio tajno ukazuje na podmuklost njegovog pristupa i licemjerstvo iako je, navode, uvjeravao sve da neće narušavati odnose u regionu, “vraćajući na mala vrata zločinačke politike iz 90-ih koje simbolizuje 9. januar”.

Pozvali su ostale članove Vlade Crne Gore, prvenstveno zamjenika premijera Dritana Abazovića i ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića, da pojasne da li je riječ o zvaničnom stavu Vlade ili se samo radi o ličnom stavu Krivokapića.

“U svakom slučaju, odluka premijera Crne Gore da ne poštuje odluke Ustavnog suda BiH i da time potkopava vladavinu prava u Bosni i Hercegovini, ne može proći bez štetnih posljedica po odnose između dvije zemlje”, rekli su iz SDA.

Ambasada Crne Gore u BiH da objasni Krivokapićevu čestitku, bosanska partija traži i izvinjenje

Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske, on to sakrio od javnosti, odala ga Cvijanović

Zeković: Čestitka Krivokapića neprijateljska prema BiH

4 KOMENTARI

  1. DAVNO JA -(UZALUD) ZBORIM-ČUVAJTE SE ONIH ČIJE-“k r š t e n i c e”… “SKRAĆENICE-SKRIVALICE” POČINJU SLOVOM”S”:….SuDoPerac”‘ +”SlugaDvorska”+SamoDrpAj”….JER “DePeS”-i onako NIJE VJEČAN…?! ŠTO SU POTVRDILE PASANE 32.GODINE-I POTONJI IZBORI…ĐE SE SA “S”ašlo u bezdanje jame-iz kojih nebi ni GOSPOD BOG-aLAH IZAŠAO…FRANAK?

    BOŽE ,NE UZMI MI ZA GRIJEH-ŠTO PITAM:.. A KO ZNA KOJOJ “S” PARTIJI PRIPADA PREŠEDNICA “REPUBLIKE SER BPSKE”-PRIŠIVENA BEZ IDENTITETA “FEDERACIJI BiH”…I JA DA MOGU I DA IMAM S ČIME-UBOSTI(pirunom) TULUMBU Željkinu?

  2. Ustavni sud su u stvari muslimani koji ne priznaju Rep.Srpsku, to se zna. A stvorena je borbom naroda za svoja prava, kao i ostale 2 grupacije u Bosnu sto imaju svoje prepoznatljivo znamenje.Prema tome sikter!!!!

  3. …NO VAS MUKA VATA-KUĐ ĆE TE SA HIJADAMA VAŠIH KADROVA-VISOKE KLASE-IZ DRŽAVNIH ORGANA…TUNELA I TUNELIĆA-SA VISOKIM
    PLATAMA-NEZARAĐENIH-NE RADEĆI..NO LEŽEĆI DIVANEĆI -EURE BROJEĆI…?! SKUZATE…FESTA LA FINITA-U NAREDNE 32.GDINE…KOLIKO UZBBRDICE-TOLIKO NIZBRDICE

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]