Šef Kabineta Đukanovića: Premijer i ministar brukaju državu – Vlada, ili salon za prodaju automobila

2
Milo Đukanović
Premijer Zdravko Krivokapić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić koji su prvog radnog dana zadužili državu gotovo milijardu eura ne samo iza očiju građana, nego i onih koji su ih doveli na ta mjesta, sad prosipaju maglu toj istoj javnosti o uštedama i rješavanju socijalnih problema prodajom dva automobila, saopštio je Miodrag Radović šef Kabineta predsjednika države Mila Đukanovića.

On ističe da najavom o načinu prodaje dva majnbaha od kojih jedan koristi Đukanović, Krivokapić i Spajić to rade na način kojim brukaju državu i funkcije koje trenutno obavljaju.

“Kad bi im taj posao dilera za prodaju auta, na šta su se sveli, pošao za rukom, bio bi to najveći uspjeh u prvih sto dana ove Vlade. Prećutkuju pri tom kojom brzinom se širi administracija pod njihovim vođstvom, i koliko majbaha će građani za to platiti. Sreća je ipak po Crnu Goru što sve indicije pokazuju da njihova vlada nije dugog vijeka”, dodao je on.

Prema njegovim riječima neprimjereno i nevaspitano obraćanje ministra finansija predsjedniku države gotovo nije vrijedno komentara.

“Jer najbolje govori o njemu, kao i o onome ko ga je tu doveo, i koga predstavlja. Bilo bi zanimljivo znati je li to smišljao dok u radno vrijeme vježba u teretani “Hiltona” ili dok njegov premijer organizuje posebnu pres-aukciju. Da nije žalosno, bilo bi zaista smiješno”, ocijenio je Radović.

A sad, dodaje on, o čuvenom majbahu.

“Blindirani auto za potrebe predsjednika nabavljen je po procjeni nadležnih službi o njegovoj bezbjednosti. Očekujemo da te službe procijene da li je takav auto više potreban ili nije, i da za to ponesu odgovornost. I tu se završava sva njihova majbah-filozofija”, rekao je on.

To je jedno, ističe Radović, tehničko pitanje koje se rješava u komunikaciji službenika određenog nivoa, bez zamajavanja javnosti demagoškim populističkim igrarijama.

“Kakvih nije bilo, recimo, kad je ta ista Vlada riješila da izdvaja budžetska sredstva za obezbjeđenje ministrice kulture, nauke, prosvjete i sporta. Taman će im dobro doći taj višak automobila što ih je ministar finansija našao u garaži. Ima li još nedje ovakvog primjera u svijetu”, zaključio je on.

2 KOMENTARI

  1. Izvinjaavam se.mnogo se izvinjavam-dali pože neko da mi objasni-kako su se zvali i što su radili 2oo7 godine-u i okolo – u VLADI Crne Gore -KAD SU OPLJAĆKALI PENZIONERE CRNE GORE-I UKRALI IM 9,5 PENZIJA !?PRIZNALI KRAĐU(PLJAČKU) 8 PENTZIJA-A 1,5 NIKAD NSU (UKRADENU) ISPLATILI PENZIONERIRA? PITANJE JE POSEBNO ZNAČAJNO-JER JE TADER BIO MINITAR SOCIJALNOG STARANJA MIGO(KVIJERTA).KOFERTA…STIJEPOVIĆ?!…JEDINO MI JE IZLAPILO IZ GLAVE A KO BJEŠE MINISTAR FINANSIJA-A KO PREŠEDNIK VLADE-A KO DRŽAVE?

    “SIROTINJO I BOGU SI TEŠKA-“DrPiSveto SVE ŠTO ZA NEBESA NIJE SVEZANO”?

  2. Mozda, medjutim to nije tako malo za ta dva automobila umanjice dug za minimum deset posto ili nesto vise koliko iznosi kamata na taj dog tako da ce dug ispasti sa negativnom kamatnom stopom sto nijedna vlada Mila Djukanovica nije uspela.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].