Šeki Radončić: “Gdje se udruže Kozaci i popovi, prorade topovi”!

5
Šeki Radončić

Šeki Radončić

audio: Šeki Radončić

Formiranje kozačke jedinice u Crnoj Gori samo ide u prilog sada već činjenici da se Rusija dobro i debelo umiješala u unutrašnje stvari suverene Crne Gore, izjavio je za Skala radio publicista Šeki Radončić.

Vodio se i spremao specijalni rat protiv CG, kako bi se u izbornoj noći 16. oktobra sproveo ukrajinski scenario, odnosno majdan gdje su ruski specijalci pobili na stotine nevinih Ukrajinaca, samo zato što su bili na korak od ulaska u NATO.

Gdje se udruže Kozaci i popovi, prorade topovi, što je bilo evidentno u Ukrajini, kada Kozaci vode i svoje vjerske ratove, poručio je Radončić.

Stoga je, gledano iz današnjeg ugla, jasno da se spremalo zlo vrijeme za Crnu Goru.

Dobro je da je crnogorsko tužilaštvo pokrenulo postupak i protiv ove grupe i dobro je da je Crna Gora imala strpljenja da to ne uradi odmah, nego kada dokazi postanu savršeno jasni i onima koji i dalje vjeruju četničkom vojvodi Andriji Mandiću.

Po mišljenju Radončića, nervoza zvanične Rusije upravo pokazuje da njihovi igrači polako padaju u Crnoj Gori.

Na naše pitanje kako procjenjuje one medije koji i pored očiglednih dokaza minimiziraju i ismijavaju čitavu stvar, Radončić je odgovorio da takvo ponašanje pojedinih crnogorskih medija potvrđuje  njihovu direktnu povezanost sa ruskim službama, kao i da su svoju uređivačku politiku prodali Rusima, a 30% svog kapitala Amerikancima.

Radončić konkretno misli na koncern “Vijesti“.

Radi se o interesu i o bolesnoj ambiciji vlasnika tih medija da dođu na crnogorski prijesto i da se dohvate kase, odnosno para i to je suština, mišljenja je Radončić.

Da podsjetimo, početkom septembra ove godine Kozaci u paradnim uniformama, potpomognuti nacionalističkim istomišljenjenicima iz Crne Gore, Srbije, Ukrajine, u sadejstvu sa sveštenicima Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori formirali su balkansku kozačku vojsku.

Postrojeni Kozaci i domaći zaštitnici vaskolikog pravoslavlja zakleli su se ispred pravoslavnog hrama Sveti Nikola u starom kotorskom gradu.

Tada je to možda ličilo na folklor i izazivalo neku dozu humora.

Sada se vidi da je priča mnogo ozbiljnija i da u namjeri nije bilo ni trunke naivnosti.

Radi se o grupaciji koja ne želi da vidi Crnu Goru u NATO savez, Evropsku uniju, a posebno joj bolno pada nezavisnost i međunarodno priznanje naše države.

5 KOMENTARI

  1. Dosta više sa napadina na VIjesti najbolji su . Na kraku ako im ne valjaju urednici i direktori ima deobrih novinara.

  2. Onaj Šeki je bio odličan fudbaler, ovaj je preletač bez da mu je lopta pred nos.
    Ameri će ti sreću ponijet i unucima, za tebe je lako jer si se naživio, nijesi pupoljak

  3. …DA SU TURCI JAHAHLI BALKANOM OD 1454-pada Smedereva…DO 1913 GODINE-BREZ UČEŠĆA KOZAKA-UZ DJELOTVORNOST SVOJIJEH TOPOVA ?! “…NE BOJIM SE …PA DA IH JE KA NA GORI LISTA…NO SE BOJIM DOMAĆEGA KOTA…(Njegoš-krvnik islama i GENOCIDNI PISAC -genocidnog djela “gorski vijenac”-zaleleka na TV ATLAS Novak Mijala i Plane Kilibarda-2013.godine-a neđe skoro PREŠEDNIK SO PETNJICE-MLAĐANI ADNAN MUHOVIĆ-još ćarije.”Nama muslimanima Lovćen nije oltar sveti-niti smo u njega zakleti…”?)…?! PRIMARNI su “KOZACI I TOPOVI”-A NE CRNOGORSKE SVE SVEINJE-NA KOJIMA JE OGRAĐENA DANAŠNJA CRNA GORA PETROVIĆA NJEGOŠA..?!!! ZAMENA TEZA-U VREMENIMA-KAD I ZEC IZ GORE DIŽE “ONU RABOTU”-NA FUKARU (na TURSKOM-SIROMAH)…? ŠTO REĆI-A NE ZALELEKATI-I TO NA DANAŠNJI DAN-KADA JE 187…i neke godine – RUSKI CAR ODLIKOVAO NAJVEĆIM VOJNIM ORDENOM 50(pedeset)-NAJVEĆ JUNAKA SA VUČJEGA DOLA-ĐE JE STVORENA DANAŠNJA CRNA GORA…!!!! KUKU TOME NARODU-KOJI NEMA SVOJU ISTORIJU-NO MU JE OKUPATORI PIŠU…? ZATO SMO TU ĐE SMO…NEDAJ BOŽE NI ZLOTVORIMA NAŠIM…!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]