Šeki Radončić tražio poligrafsko ispitivanje za njega i novinarku Oliveru Lakić

2
Šeki Radončić

Šeki Radončić

Zamjenica višeg državnog tužioca Suzana Milić saslušala je danas novinara i publicistu Šemsudina Šekija Radončića po krivičnoj prijavi novinarke Vijesti Olivere Lakić.

Prijava protiv Radončića podnesena je zbog intervjua koji je dao Dnevnim novinama 14. maja, nakon što je novinarka Lakić ranjena u nogu ispred svog stana.

Šeki radončić je kazao Skala radiju da njegovo današnje isleđivanje u državnom užilaštvu doživljava kao nastavak osmogodišnje hajke medijske mafije protiv njega.

On je siguran da je njegovo isleđivanje danas, kao i isleđivanje dvije mlade novinarke Dnevnih novina urađeno gotovo na isti način i po spiskovima medijske mafije i njenog šefa Miodraga Perovića, kao što su ljudi isleđivani 1948. godine po spiskovima koje je pravio jedan od njegovih predaka.

“Moram reći da se radi o klasičnom mobingu medijske mafije, odnosno koncerna Vijesti na tužilaštvom i crnogorsko pravosuđe koje, jednostavno da medijska mafija prijavi Šekija radončića da je Mrtvo more ubio namrtvo, oni bi me zvali i saslušavali da li je to istina ili nije, kako bi se oprali pred koncernom Vijesti i njihovim gazdama.

Danas sam u tužilaštvu odgovarao vezano za moj intervju koji sam dao Dnevnim novinama, gdje sam naveo, između ostalog, pretpostavku da je na Olju Lakić pucano iz malokalibarskog oružja i kazao da sam to napisao na osnovu saznanja od članova misije OEBS-a koja je posjetila. Oni su mi objasnili da im je ona rekla da je napadač prišao, da se sagnuo i da je onda ispalio metak ali tako da ne povrijedi njenu kost i velike krvne sudove i da je ulazno-izlazna rana jako mala. To su mi potvrdili i doktori uz Kliničkog centra Crne Gore. Imena članova OEBS-a sam naveo u tužilaštvu a ljekare iz Kliničkog centra nijesam htio da navedem da bi ih zaštitio od odmazde medijske mafije. Na osnovu toga sam došao do zaključka da se radi o tako malom kalibru a nikako, kako Lakićka tvrdi da sam rekao da se na nju pucalo iz kalibra 22 mm, odnosno 2,2 cm što bi međedu okinulo nogu a ne jednoj ženi.

Ono što je važno, obacio sam da imam bilo kakva saznanja, bilo kakve veze, bilo kakve kontakte vezano za napade na nju ili bilo kakve veze sa kriminalnim klanovima i društvom u kojem se kreće Olivera Lakić.

Tražio sam stoga da se javno stavim na poligraf u vezi svih svojih saznanja vezanih za napad na Oliveru Lakić, ali i da se ona ispita javno i objasni zašto je odbila saradnju sa policijom i zašto je policajce istjerala iz svoje sobe kao da su, da oproste oni, psi. Zašto nije dala opis, odnosno da se napravi foto robot kako bi se što prije došlo do napadača na nju. Da objasni vezu između njenih tekstova i onoga što zna i napada na nju i da objasni kako nije vidjela lice napadača koji joj je prišao i koji se sagnuo pred njom“, kazao je Šeki Radončić prilikom napuštanja zgarade državnog tužilaštva u Podgorici.

2 KOMENTARI

  1. ..ova će Lakićka (prezime izgleda-primamaljivo za Lakonoviće-Laktašiće i ine dokončiće..na daljinskom uprvljaču-sa Baš čaršije?)-obršiti ka onaj pulicajac Slobo Slobodan Pejović-koji je treba da bidne “žrtveno jagnje”-u sramnim VREMENIMA (kad su “lovili Mulsimane”-maja mjeseca 1992.gdine,njih 86 za koje se na današnji dan /ne/zna da li /ni/su živi-pretekli klanicu u Foči(slučajno ,tader, prevedena u Srbinje ?!)-1992 godine!) NAŠE MALECKE današnje domovine-Kasapinove džamahirijhe u ta bremena..kad se Crnogorsko primorje-prezvalo “srpsko primorje”..nota bene u ulici “bekica i čergaša” ispred Skupštine SRCG -od bande obadalih stotina iljada goveda i magaraca u Titograd-1989 godine?!

    I na ultimu od ultima-neka NAMA KAŽE “naš Šeki-sa Baš čaršije”-za koje se on to zakone “zalaže”-da bi se javno “šibikovala”-Olivera Lakić-jedini krivac-što je pretekla živa i što je žensko-brez zara na licu? Neka nova moda-post festum ABlejalice-blejača kontrarevolucionara -1989 godine od Ševerene Makedonije..vija maloga Bosfora do Južne pokrajine Austrijana-Slovenije…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.