Sekulović predložio Brđanina za direktora Uprave policije, Abazović smatra da je to najbolje rješenje

5
Zoran Brđanin

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović je danas nakon završenih intervjua sa najbolje ocijenjenim kandidatima na konkursu za direktora Uprave policije predložio da se na tu funkciju izabere Zoran Brđanin.

On je ovaj predlog dostavio Vladi.

Javni konkurs za direktora Uprave policije objavljen je 28.decembra 2020. godine.

Na intervju su danas bili šef Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić, policijski oficiri Zoran Brđanin i Dragan Klikovac i nekadašnji šef policije u Budvi i dekan Fakulteta za bezbjednost u Banja Luci Vojo Laković.

“Po sprovedenom razgovoru sa svim kandidatima, donijeta je odluka da Vlada predloži Zorana Brđanina za direktora Uprave policije, vodeći računa o referencama imenovanog”, naveo je Sekulović u obrazloženju.

Imenovanje Brđanina za šefa UP danas na Vladi

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović kazao je da smatra da se izborom Zorana Brđanina došlo do najboljeg rješenja za mjesto direktora Uprave policije. Predlog o imanovanju Brđanina, biće upućen danas Vladi, najavio je Abazović odgovarajući na pitanja novinara uoči početka naučne konferencije “Ekstremizam, terorizam i religija”.

“To je predlog ministra Sekulovića i mislim da je to primjereno. Sa moje strane postoji puna podrška i mislim da je to stav svih članova Vlade”, kazao je Abazović.

5 KOMENTARI

  1. I kad je u Kotoru bio sve je s njim bilo ok, pa neka priča ko god što oće.
    Neko mu je smjestio.
    Ali žao mi je što je sa ovima apostilima.
    To mu je ipak minus.
    A jeli momčina jest.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].