Selu Glavatske kućice u Grblju zbog poplave prijeti evakuacija stanovništva

2

Maksim Mandić

Maksim Mandić

U današnjem nevremenu u kotorskoj opštini najugroženije je Kovačko polje i selo Glavatske kućiće na području Grblja, kojima po riječima Makisma Mandića, komandira kotorske Službe zaštite i spašavanja zbog poplave prijeti evakuacija stanovništva.

Na lice mjesta su dvije ekipe kotorskih vatrogasaca i potpredsjednik opštine Kotor Jovio Suđić.

voda teče kao rijeka ulicom

Hitno su potrebne vreće sa pijeskom i radna snaga na ovom području, a pripadnici službe zaštite pripremaju i treću ekipu, rekao je Mandić za Skala radio.

“Svim silama se pokušava nešto odraditi i pomoći da voda dalje ne prodire, iako je prije dva mjesaca na istom području plavilo, ali se na vrijeme nijesu otkopali bujični kanali i ništa se nije uradilo”, naveo je Mandić.

2 KOMENTARI

  1. Dami je zao ljude naravno da jest stotinama godina postoji veliki potok koji je spajao jaz pa sve do batala ili solila kako ko zove ali svi nasuli zemlju od brda do magistrale i sada poplava ali seljani oce da prodaju placeve pored puta ,

  2. Vazno da su funkcioneri na terenu, a zasto se na vrijeme nijesu otkopali kanali,ko je kriv? Zao mi je ljude, ali na vrijeme treba misliti…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]