Servisne informacije

Radarska kontrola

Saobraćajna policija kotorske Ispostave u četvrtak 23. novembra obavlja radarsku kontrolu brzine kretanja vozila od 15 do 17 sati na magistralnom putu Tivat – Budva u Radanovićima.

Ispostava Uprave policije Kotor poziva sve vozače da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju u saobraćaju.

Izvještaj iz Ispostave granične policije Herceg Novi

Na graničnim prijelazima u Boki Kotorskoj u srijedu 22. novembra je registrovano 2.764 putnika i 1.107 motornih vozila.

Za 1 motorno vozilo nije dozvoljen izlaz iz Crne Gore.

U nezakonitom prelasku državne granice spriječeno je 7 lica.

Otkrivene su 4 falsifikovane putne isprave.

Izdata su 3 prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

Izvještaj Operativnog centra Uprave policije za srijedu 22. novembar

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe povrijeđene lakše.

Policija je oduzela 46 vozačkih dozvola i 11 pari registarskih oznaka.

Izdata su 453 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 77 prekršajnih prijava.

Izvještaj iz Auto-moto saveza CG za četvrtak 23. novembar

U Crnoj Gori, na većini puteva, danas se saobraća na suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore, i upozorili da magla smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka kao i sitnije odrone.

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, dionica Košljun – Zavala saobraćaj će biti zatvoren od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta, kao i od dva do pet sati.

Zbog radova na magistralnom putu Cetinje-Budva, dionica Brajići-Lapčići, saobračać će biti obustavljen od devet sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta i od 14 sati i 15 minuta do 15 sati i 45 minuta.

Na magistralnom putu Ribarevina – Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je zatvoren od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvac – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog asfaltiranja na regionalnom putu Crkvice – Vrulja saobraćaj će biti obustavljen od osam i 30 do 12 sati i od 13 do 16 i 30 sati.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore – Bar u mjestu Šušanj saobraća se jednosmjerno sa semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat – Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na izgradnji javne rasvjete uz magistralni put M-2 dionica Kamenari – Herceg Novi, lokaliteti Kavalin – Ljuta doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.