Set mjera za sve socijalno ugrožene kategorije stanovništva

0

 

Opština Tivat je zbog novonastale situacije sprovela set mjera za sve socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Kada su u pitanju pripadnici RE populacije, kao i do sada, svaki drugi dan se na Lovanji, na teritoriji Opštine Kotor doprema oko 20 kubika vode.

Opština Kotor je pripremila pakete kao i Opština Tivat i pomoć se preko Crvenog krsta redovno isporučuje.

“Naši volonteri koji su zaposleni u Opštini Tivat, svaki dan obilaze sve građane i dostavljaju im sve što je neophodno nakon poziva na Call centar koji je 24 časa na raspolaganju”, saopšteno je iz opštine.

Predsjednik opštine je prije dva dana sa Timom obišao naselje 7. jul i uručio mještanima dezinfekciona sredstva kao i neophodne životne namirnice.

“U ponedjeljak će biti spreman novi kontigent hrane i higijenskih paketa koje su privrednici grada, Opština Tivat i Crveni krst obezbijedili. Paketi će biti podijeljeni u odnosu na spiskove koji postoje od Udruženja Egipćana, Crvenog krsta, Centra za socijalni rad, nadležnog Sekretarijata za socijalnu i dječiju zaštitu i Udruženja penzionera. Mislimo na svakog građanina i neće im ništa nedostajati, ali je neophodno da ostanu doma”, poručuju iz opštine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]