Šetalište u Dobroti ne smije biti parkining prostor ni za koga

5
prikolica sa jedrilicom na šetalištu u Dobroti

Slušalac Skala radija, naš stalni saradnik, poslao nam je ovoga jutra još jednu fotografiju na kojoj se vidi jedrilica na prikolici parkiranoj na kraju šetališta u Dobroti.

Prikolica je u neposrednoj blizini „pametne“ klupe, jedne od četiri solarne koje su juče postavljene na lokaciji donji put – Dobrota i očigledno je, kako nam je kazao naš sugrađanin, da smeta prolaznicima.

Ko je kako i uz čiju saglasnost parkirao jedrilicu, nije nam poznato.

Zbog toga je Skala pozvala načelnika kotorske Komunalne inspekcije Zorana Dragovića i pitala ga što će preduzeti po ovom pitanju.

Dragović je odgovorio da su inspektori u Stolivu i da će, kada tamo završe posao, izaći na pomenutu lokaciju u Dobroti.

Nakon sata šef kotorske Komunalne inspekcije nam je javio da je ostavljen poziv za stranku na prikolici i jedrilici i da ih je Komunalna trakom oblijepila.

Šetalište u Dobroti, kao uostalom i sva druga, moraju da budu slobodna i namijenjena šetačima a ne mjesta za paking i odlaganje raznih stvari i predmeta.

Tuda se mora zabraniti jurcanje biciklima i električnim trotinetima, jer prijeti opasnost da neko strada.

Posebno djeca i stariji kojih na šetalištu ima najviše.

5 KOMENTARI

  1. Skala je spas za Kotor toliko toga rijesemo sa dopisima i slikama građani reagiju.!!! Bravooo za SKALU !!!

  2. Svaki dan prolazituda komunalna autom po nekoliko puta, a ta prikolica je tu vise od mjesec dana.. Neznam kome da se obratimo vise staza put doma zdravlja,kod zgrade jugooceanije je poplutana sa fekalijama vec duze vrijeme. Tuda preko kanalizacije moramo da vodimo djecu u vrtic na zalost niko ne reaguje. Iz okolnih zgrada su se bunili ljudi ali niko nista jos.. Slikao sam al nemam kome poslat nikoga ne interesuje, ako moze skala radio jedino pomoc, jer vidim jedino vi ste ozbiljni

  3. E kad mora Skala radio da pita , onda je zadnje vreme doslo… i to ni manje vise na setalistu na ocigled svih pa i i inspekcije… samoinicijativno su trebali to resiti, a ne da se ceka …

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]