Silmutanka i veče sa velemajstorom Milanom Draškom u Kotoru

1
simultanka Milana Draška

Šahovski klub “Kotor” organizovao je u srijedu 10. oktobra razgovor “O šahu sa velemajstorom” Milanom Draškom.

U prvom dijelu programa u gradskoj kafani “Dojmi” Draško je odigrao simultanku protiv 15 amatera, koju je riješio u svoju korist rezultatom 12,5 : 2,5, uz 10 pobjeda i 5 remija.

Neporaženi u duelu sa velemajstorom ostali su: Miodrag Pajović, Todor Raičević, Načić Rajko, Dušan Jablan i Obrad Pavlović.

U drugom dijelu programa predstavljena je knjiga Milana Draška “Putujući sa figurama”.

O knjizi su, pored autora govorili novinar iz Tivta Dragan Popadić i organizator programa Antun Vih.

Program su sponzorstvom podržali Turistička organizacija Kotora, kafe bar “Ombra” i AD “Autoboka” iz Kotora, dok je gradska kafana “Dojmi” ustupila prostor za igru.

sa promocije

1 KOMENTAR

  1. Nista od rezervisanja knige.Ako se moze naknadno moze i naknadno.ing.Vik ili Vih kad sve to zna utanaciti neka se pobrine i za ostale clanove kluba narocito one koji znaju i koji su zalazili u klubske prostorije gdje je sada restoran na pijaci gdje je crkva sv.Tripuna a u blizini je na 2 spatu gdje se stanovala poprodica Vavic bio pionirski dom.
    ing.Milos Djonović

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].