Skala radio je trn u oku kotorskim Demokratama

8
Jovanović i Šepelj, odbornici kotorskih Demokrata

odbornik Goran Jovanović

Na jučerašnjoj sjednici SO Kotor “blistao“ je još jedan odbornik Demokrata. Nakon izrečenog čuđenja od strane Dragana Šepelja kako je moguće da je njihov medij Radio Kotor, prenio saopštenje odbornika DPS-a Jova Suđića i konstatacije da će o tome naknadno razgovarati, javio se dr Goran Jovanović.

Vjerovatno umoran od pokušaja da konačno završi specijalizaciju nakon niza propuštenih šansi, odbornik Demokrata zauzet je Skalom.

Naravno, na nepriličan i prostački način njemu svojstven, iznio je niz neistinitih konstatacija i kleveta. Radi se o odborniki koji nije svjestan težine izgovorene riječi, pa zbog toga ne čudi da Skala radio naziva postajom, misleći valjda da će joj nanijeti uvredu tako što će se poslužiti hrvatskim jezikom, baš kao što je to učinio njegov saborac Šepelj koristeći izraz krugovalna stanica. Nije svjestan humanista na papiru da je Skala radiju čast što ima hrvatske prijatelje, ali i sve one, druge nacionalnosti i vjeroispovijesti. Nije, jer je njemu to strano, a očigledno je i zbog čega.

Odbornik Liberalne partije Vido Drašković je ukazao da je Skala radio diskriminisan od strane aktuelne kotorske vlasti. Radi se o mediju koji sluša, kako se izjasnio Drašković, makar polovina građana Kotora. Podsjećamo, nakon uvreda i najgrubljih riječi koje su u kontinuitetu preko društvenih mreža upućivali upravo odbornici Demokrata na računa Skala radija i zaposlenih u ovom mediju, uputili smo pismo predsjedniku opštine i tražili sastanak sa njim.

Odgovor nikada nijesmo dobili kao ni na ostala pitanja upućena prvom čovjeku grada, a vezana za svakodnevni život i probleme građana.

Demokratski i bez podjela, nema što!

Tada narodni tribun iz redova Demokrata počinje sa jeftinim manipulacijama i lažima. Opet tvrdnja da je Skala radio proteklih godina dobijao značajna sredstva iz budžeta i da je time oštetio budžet opštine i poreske obveznike kotorske opštine. Naravno da je odbornik Jovanović slagao po ko zna koji put, jer se radi o ugovornom odnosu o kome su neistine iznosili njemu bliski medijski plaćenici.

Na pamet nam ne pada da objašnjavamo Jovanoviću kolika je uloga bila Skala radija u poboljšanju svakodnevnog života građana Kotora, jer je to vidljivo i na našem portalu www.skalaradio.com ali ga valja podsjetiti da smo se bavili rješavanjem brojnih problema i ispravljanja nepravilnosti kojima je privilegovanim pojedincima bilo omogućeno da izbjegava poštovanje zakona naše države.

Vjerovatno je odborniku Jovanoviću  zasmetalo pisanje Skale o bespravnoj gradnji i sporu koji traje 20 godina kako bi se konačno uklonio objekat koji je podignut u sklopu njegove porodične kuće, o uzurpaciji državne imovine, sprječavanju postavljanja ugostiteljske terase na ponti ispred objekta njegove kuće koji je izdat turskim zakupcima. Možda mu je zasmjetala konstatacija da je okrenuo glavu na drugu stranu protestvujući upravo protiv kako kažu nezakonitosti i prekomjerne gradnje, prolazeći pored svoje kuće i pored placa čiji dio nije u vlasništvu njegove porodice ali jeste, makar za sada, uzurpiran i otet više od 20 godina.

Ugostitelj Ivan Jovanović bi i terasu na ponti mimo zakona

Glupost oko pisanja njegovih medijskih podstrekača o pisanju komentara Skala radija protiv aktuelne vlasti govori najviše o Jovanoviću i to nećemo posebno komentarisati. Dovoljno je reći da se radi o glupostima jer je svaki tekst koji je postavljen na portalu ovog medija argumentovan i jasno saopštava činjenice koje su lako provjerljive. Naši novinari potpisuju imenom i prezimenom  svoje komentare i osvrte za razliku od “tmurnih“.

Ko omogućava ugostitelju Ivanu Jovanoviću kršenje zakona?

Dakle, slagao je Jovanović, ili jednostavno pojma nema o materiji koju pokušava da objasni svojim mentorima koji ga podstrekavaju.

Skala radio doživljava drugu godinu za redom diskriminaciju od strane aktuelne vlasti koja nije zapamćena na ovim našim prostorima. To je isključivo zasluga Demokrata na čelu sa predsjednikom opštine Vladimirom Jokićem za koga ne postoji ovaj medij. Nije on slučajno u bojkotu Skala radija. Zna Jokić da mu to nije nihov Radio Kotor, kako reče odbornik Šepelj, i da bi mu bila postavljena brojna pitanja na koja on jednostavno nema odgovor. Zbog toga je lakše zabraniti čak i svojim saradnicima saradnju sa Skalom.

Tu je naravno i kotorska URA, čiji jedan glas u lokalnom parlamentu čini gotovo nekontrolisanu vlast u kotorskoj opštini. Procijenili su u toj partiji da je bolje ne komunicirati sa Skalom nego odgovarati na brojna pitanja. A kada je riječ o interesu građana, pa valjda nećemo o tim glupostima sada kada se čerupa koliko se god može za one koji su zaslužni što je ova elementarna nepogoda pogodila Kotor.

Snagom sile lokalne vlasti Skala radiju je onemogućeno da učestvuje u projektima od interesa za kvalitetniji i bolji život naših građana. Cilj je da se, kako ove političke strukture nijesu krile, dovede do ekonomskog iscrpljivanja Skala radija i konačnog gašenja ovog medija.

Vi ste odlazeći, šjor Jovanović, Šepelj, Jokić i šjora Popović Moškov, a sa Skale će se i dalje više vidjeti i dalje čuti.

Skala radio je trn u oku kotorskim Demokratama, URI i još nekima subjektima raštimovanog kotorskog političkog orkestra. Samo istinom, za razliku od njih, jer je to naša vrhovna profesionalna vodilja.

8 KOMENTARI

 1. Draga moja Skalo, mnogo vas volim i slušam i znam da se borite časno i pošteno i na krajnje profesionalan način protiv ovoga zla što je zadesilo Kotor. Suvišno je pisati o katakteru pojedinaca kao što su ve dvije male “sičušne duše” jer manje više, svi se mi međusobno dobro poznajemo.
  Skalo moja, moramo biti iskreni što se sadašnje Kotorske vlasti tiče. Sav teret borbe protiv Jokića i ostale njegove svite, ostavili su nam i vama i nama ljudi iz prethodne vlasti, koji su vaš i moj najdraži grad na svjetu, predali u ruke ovim ovim sadašnjim “lokalcima” koji na jedan izuzetno, lukav i fakinski način maksimalno koriste i sprovode u djelo. Nije im bilo teško, kada je pola prethodne vlasti, bukvano ne radeći ništa za svoj grad, radilo upravo u njihovu korist.
  Oni su ih doveli na vlast i neka ih bude sramota.
  Nadam se, da će neke nove, mlade snage uz vašu pomoć, doči glave ovim sadašnjim vladarima!
  Veliki pozdrav mojoj Skali!

 2. Najgore prljavštine su upravo škrabali njih dvojica po fejsju čak ni ženu Dubravku nisu stedjeli.Naprotiv, neopisive uvrede,to sto samo moze bolestan mozak izlučiti.
  Neka se srame i neka ne izviruju iz svojih rupa pantaganskih.
  Oni bilo kome išta da kažu.Zbog njih gubite mlada gospodo.
  Morali ste znati ko vam kalja ugled.Sad je kasno.

 3. …niko nije kriv…? Ako izuzmemo. OUP grada Novog Biograda..koji je (dok se ne dokaže suprotno?)-podmenuo (na “srbijanski način”) navodnu potvrdu o državljanstvu prešednika opštine-Kotor iz redova “Kotorskih Demokrata”-često posprdno tretirani na sve “neovisno-zavisne medije naše malecke domovine”-pa je Državno odvjetništvo iz Kotora-preuzelo da -izviđa valjanost “potvrde”-evo kontam godinu dana-brez rezultata na današnji dan- (12.lipnja.2018 godine?)-što je “istina-neistina”tiskana” svojeručno pisana-brčkana na “neovisnim portalima” od Morače do rijeke Škurde..u pasana bremena-nečijega zastiđa-koje neko “brižljivo čuva-dako sačuva” -u arhive DO Kotor..koji se još nije oglasio-okolo naokolo “lažne potvrde-nečijega državljanstva-zloupotriebljeno u poličke svrhe-smicanja “glava”..koje je u modi u našoj maleckoj domovini-evo brezmalo trideset januara…?!?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.