Skrobanović: Nema saradnje sa ovakvom Vladom

7
Pavle Ljuljđuraj i Majk Skrobanović

Đukanović se sreo sa predstavnicima dijaspore u SAD-u

Crnogorski predsjednik ima našu punu podršku u borbi za očuvanje građanske i multietničke Crne Gore. Najveći problem dijaspora vidi u izvršnoj vlasti, koja ne poštuje činjenicu da se svake godine u Crnu Goru slije 750 miliona eura od iseljenika. To je naša domovina, želimo da joj pomognemo i ulažemo u nju. Ali Vlada ne poštuje te napore niti želi saradnju, čak žele da nam ukinu i pravo glasa, poručio je građevinski inžinjer, koji već dugo živi u Sjedinjenim Držvama, Pavle Ljuljđuraj nakon sastanka sa crnogorskim predsjednikom u Njujorku.

On se zapitao koja demokratska zemlja to radi svojim iseljenicima.

– Imali smo dobar razgovor u kojem smo pored analize komplikovane situacije pokazali spremnost da na sve načine pomognemo Crnoj Gori – poručio je Ljuljđuraj.

I Majk Skrobanović, hoteski investitor, objašnjava da će učiniti sve da podrže razvoj Crne Gore u ovim izazovnim vremenima.

– Jednostavno nema saradnje sa ovom vladom. Ako ostanu na vlasti Crna Gora će izgubiti ne samo građanski i multietnički karakter nego i identitet. Poseban problem je što izvršna vlast pokazuje toliku nekompetentnost da ozbiljno koči razvoj države. Đukanović ima našu punu podršku u odbrani multietničkih vrijednosti države. Bez poštovanja slobode i različitosti nema napredka – kazao je Skrobanović.

pobjeda

7 KOMENTARI

 1. Jordan nije bio kapac za jameriku oditi, pa se odena beči ka derište.
  Idi Jole po rudnicima na divlji zapad, pa njima drži leturđije po srpski. crkvama !
  Mogo bi im valjat u Holivudu, za kauboja sa lasom i filmove o Konanu !

 2. Amerikanci makar i Crnogorski, su prežvakani, sve lukrativci !
  Tamo njima i ko sa njima tikve sadijo.
  Jordana treba ošišati nularicom.

 3. Gospon Skrobanović i
  Gospon Ljuljđuraj…

  …Potpuno Vas razumijem,jer jedna je MAJKA i jedna je DOMOVINA!

  Na moju žalost-i pored svih napora-ja u vašem BOLNOM SJEĆANJU-ŽELJAMA…NIGDJE NE NAĐOH(NI SLOVA?)-KOLIKO STE ULOŽILI MILIONA DOLARA-U IZGRADNJU DOMOVINE -“VAŠE i NAŠE” -ZA POSLEDNJIH 3O. ODNOSNO 15. GODINA -(DO 3O.KOLOVOZA.2O2O.godine)-APSOLUTNE VLDAVINE NAŠEGA GOSPODARA Mila Radovanova Đukanovića?

  Što su znali reći naši preci..:”LJUDI SE VEŽU ZA RIJEČ..A..ZA…”?

 4. Njih grije sunce tuđega neba, onih
  dekadentnih kapitalista, koji napadaju
  sl9bodni svijet, ali utejkoše kao bidze 8z Avganistana.

 5. Oni žive tamo, a ja i moja porodica ovdje. I što, da oni sa godišnjim primanjima od oko 150.000 USA dolara odlučuju o meni i mojoj familiji koja godišnje zarađuje 15 puta manje. Vratite se ovdje pa odlučujte ili pozovite i nas da idemo tamo. Sve kvazipatriote, a utekli odavde i ostavili nas da se nosimo sa svim nedaćama. I još nas ubjeđuju da im je Crna Gora milija nego nama koji smo ostali ovdje. Nekada smo svi naučili u školi pjesmu “Ostajte ovdje”. A danas?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.