SLIKA I PRILIKA VLASTI Marina Jočić kupuje cigarete kod nelegalnih prodavaca, a Vlada tvrdi da suzbija šverc!

1
foto Twitter

Predsjednica Upravnog odbora Nacionalnih parkova Marina Jočić fotografisana je u momentu dok kupuje kod nelegalnih prodavaca u Podgorici, objavljeno je na društvenim mrežama. Informaciju su objavili i pojedini podgorički mediji

Predsjednica Upravnog odbora Nacionalnih parkova Marina Jočić fotografisana je u momentu dok kupuje kod nelegalnih prodavaca u Podgorici, objavljeno je na društvenim mrežama. Informaciju su objavili i pojedini podgorički mediji.

Jočić je snimljena kod šoping centra Gintaš. To se događa u danu kada Vlada najavljuje da je krenula u obračun sa švercom cigareta.

-Slika i prilika aktuelne vlasti u Crnoj Gori. Marina Jočić kupuje cigarete kod nelegalnih prodavaca, a hapsi krivolovce! Marina Jočić kupuje cigarete kod nelegalnih prodavaca a potpredajednik njene Vlade objavljuje rat švercerima cigareta. Ima li ovo idje na bijeli svijet – napisao je jedan od korisnika na društvenim mrežama.

Image

aktuelno

1 KOMENTAR

  1. …”ŠPIJUNSKA KAMERA “portal aktuelno”-POST FESTUM ŠVERCERKE “NELEGALNE CRNE GORE”-9O.GODINA PASANOG VIEKA…PRIZNADE AMBASADOR MONGOMERI DA OD 9O. I OKOLO 9O- GODINA PASANOG VIJKA JE DOZVOLJEN ŠVERC “DUHANA U NEDEFINISANU SLOBINU-KAPSAINA SA DEDINJA-BEDINERKU?
    KAŽU ZNAVENI -DA JE ŠVERC ĆETAO SVE DO DANAS -DANA 22.SRPNJA.2O21 -KAD JE OD STRANE VLADE -ZABRANJEN ŠVERC DUHANA-PREKO “stb”- BAR(KA “stt” TRST U SVOJE PERO?)?…ISIINI ZA VOLJU U ODLUCI-NAREDBI VLADE NE POMINJE SE OSTALI DIO CRNE GORE-ĐE “VAŽI ILI NE VAŽI ZABRAN ŽVERCA-DUHANA”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.