Slomljeni stub drugu noć svijetli i prijeti

4
i drugu noć svijetli, a niko ne preduzima ništa

Slomljeni stub javne rasvjete već drugu noć za redom svijetli na šetalištu u Dobroti.

Svijetli i prijeti, ali to nikoga od odgovornih ne zabrinjava.

Ima vremena.

Samo da neko ne strada, jer sa strujom se ne valja igrati.

Možda će ovo pročitati neko kome su puna usta interesa građana i dati nalog da se stub popravi i postavi na svoje mjesto?

Da nekoga struja ne ubije.

4 KOMENTARI

  1. kada bi noćna sluzba komunalne policije obilazila grad ne samo vozilom nego malo i noge da pruze po Dobroti i setalistu imali bi sto konstatovat i zapisat i dati naloge Direkciji a sto nije nadleznost direkcije proslijediti Morskom dobru pa da se sve sredjuje. ali njima je najvaznija RIVA i ne daj Boze da noko koga ne iskrca na rivu da izadje u grad ! sramotno kako se radi a javasluk i haos svuda okolo a ne pusta ih neko sa rive

    • …APIKO,APIKO evo točno 28 godina 3 mjeseca 27 dana..od kad je prešao u nadležnost kasapina i grobara sa Dedinja-(živoga i mrtvoga…)-1989 godine (od…11/13.januara.1989-..do 8.maja.2017 godine)…! Znaju li se imena “uklop-ničara-isklop-ničara struje”-tame i straha u Kotoru gradu od starina…?

  2. Pogledajte po Dobroti stubove javne rasvjete. I izbrojite koliko ih ima koji se svakog minuta pale i gase. Bio bi red da se poprave, jer ovako ne služe svrsi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]