Službeni pasat kotorske vlasti na putu za Mojkovac?

5
put putuje službeni pasat

Audi A6 je na, sad već polugodišnjoj prodaji pa nije mogao od Kolašina do Mojkovca.

Tamo “poštene“ Demokrate obilaze domove tražeći glas.

Na vrata se dolazi sa poklončićem, obezbijeđenim od gomile novca koji pristiže iz izvora bliskih vrhu ove političke grupacije, kaže nam u dopisu građanin čiju fotografiju i tekst objavljujemo.

A ko da glas, poslije će tražiti spas.

On je Skali saopštio da je za propagantu dovoljan i pasat crne boje, sa registarskim oznakama KO CG 002.

Kako kotorski funkcioneri ne koriste službene automobile, osim predsjednika Opštine i predsjednice SO, ostaje interesantno pitanje ko je u pasatu i za čije interese bio na putu od Kolašina prema Mojkovcu?

Ima li ovo kakve veze sa predizbornim aktivnostima Demokrata u Mojkovcu đe, kako saznajemo vrh partije ne stoji baš najbolje sa vlastitim Opštinskim odborom?

Možda je zbog toga tamo pasat i neko u njemu?

Ko zna?

5 KOMENTARI

    • …NIJE,NIJE-ALI JE IMAO ZECA-TE JE ZA NJIM SLIKAVA NJEGOV ZADNJI TRAP-UDIŠUĆI SVJEŽI ZRAK..?..Umrijeću dočekati neću..da ZEČEVI ukabule..da je normalno-UZ TO i “BOLNO OSTATI BEZ VLASTI-KAD UĐE U GLAVU-A IZAĐE NA REKTUM(rimuje se…)-NASTAJU POROĐAJNE MUKE”..?!

  1. O , dugo im je Bora mi trajalo mobećanje glasačima i građanima. Neće oni u političke svrhe koristiti službene automobile. Evo ih pu gorena.Dobro im učinjelo u Pasata.

  2. More da bidne-da je kotorski “PASAT NEĆE-brez kontrolora (“kotorskije špijuna-profi..?)”)-u najmu kod Ministarstva Medižine-čiji činbenici idu put Ševera-u inspkeciju-da bi ševernjake iznenadili-kako objašnjavaju-sujmaju…u one “navodne”zloupotrebe kola u privatne “svri-hodnosti”(auta civilnije tablica-brez “CG”?) od starne Ministra (K)Hrapovića..Da se neko ne za..nije ovaj ministar iz Maina-više Budve..no iz Maoča-kraj Pljevalja…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]