Smijenjen Vladimir Jokić

48
Bruna Lončarević, potpisnica inicijative, predsjednica Kluba odbornika SDP-a

sa sjednice SO

Vladimir Jokić iz redova Demokratske CG od danas više nije predsjednik opštine Kotor.

I pored pritisaka, protesta građana i najavljenih ostavki opštinskih funkcionera, za Jokićevu smjenu glasalo je 18 od ukupno 33 odbornika kotorske Skupštine opštine.

Jokić je smijenjen na današnjoj sjednici SO zbog samovolje, donošenja važnih odluka na svoju ruku i omalovažavanja Skupštine kao najvećeg organa vlasti, kako se čulo na zasijedanju.

Za Jokićevu smjenu glasali su odbornici vladajuće SDP (2) i opozicionih partija DPS-a (12), SD-a (2), Liberalne partije (1) i HGI (1).

Sjednici nijesu prisustvovali odbornici Demokratskog Fronta, Demokrata, SNP-a i URE.

Sjednicom je predsjedavao Željko Avramović (DPS) jer ga je predložio najstariji odbornik Jovo Suđić, kome je to pravo po zakonu pripadalo.

Nakon rasprave u kojoj su se čuli tonovi koji su oslikavali dosadašnji rad lokalne uprave i predsjednika opštine Vladimira Jokića, kao i razlozi zašto je pokrenuta inicijativa za njegovu smjenu, uslijedilo je glasanje.

Od 33 odbornika koliko broji kotorski parlament, 18 je glasalo za smjenu kotorskog predsjednika.

Na kraju sjednice, predsjedavajući zasijedanja Željko Avramović je kazao da su odbornici danas prisustvovali neviđenom teroru i bezakonju.

On je poručio zaposlenima da odluku današnje SO prime mirno i da rade svoj posao.

Doček odbornika

Predsjednica Kluba odbornika SDP-a Bruna Lončarević je, obraćajući se predsjedniku opštine koji nije bio u sali, poručila da se onoga dana kada je postao predsjednik opštine svečano obavezao da će dužnost predsjednika opštine obavljati u skladu sa Ustavom i Statutom opštine.

„Đe ste danas? Đe ste danas da vidite Statut, odbornike i zakon? Nema Vas i to je još jedna greška u Vašoj autokratiji. Vaša dužnost je danas bila da štitite grad i građane. A što ste Vi uradili? Pozvali ste građane da štite Vas. Napravili ste špalir kroz koji smo prošli, s osmijehom ste se gledali i nijeste poželjeli da se suočite sa odbornicima oči u oči. Nama nije bilo neprijatno da prođemo tim špalirom i da osmijeh uputimo malom broju građana koji su došli predsjedniče da zaštite Vas. Da li nijeste imali više obožavalaca, ili ste ih doveli iz ostalih krajeva Crne Gore da Vas štite? Gdje su Vam ostali Kotorani? Vi ste danas trebali da štitite i mene i odbornike koji sjede ovdje. Zato ste u mojim očima izgubili važnost i više nijeste predsjednik opštine“, rekla je u završnoj riječi Lončarević.

U ime najbrojnije opozicione partije DPS-a Željko Aprcović je podsjetio na brojne nezakonitosti koju su Jokić i njegova vlast nanijeli Kotoru i njegovim građanima.

On je govorio o nezakonitom zapošljavanju, pa čak i  nemoći da se cijelu godinu ukloni građevinski otpad sa lokacije hotela „Fjord“.

Aprcović je podsjetio i na nezakonitosti u vođenju SO od strane predsjednice opštine i njenim dvojnim aršinima kada je u pitanju vlast i opozicija.

Bruna Lončarević se posebno osvrnula na koncesiju koju je dobila Luka Kotor AD, tvrdeći da je bila srećna zbog takve odluke, ali je nakon čitanja teksta shvatila da se radi o brojnim nepovoljnostima po grad i njegove stanovnike.

To je, po njenim riječima, potvrdio i najnoviji izvještaj UNESCO-a.

Lončarević je kategorično izjavila da je i ona i njena partija za koncesiju, ali ne ovakvu, čiji sadržaj mora biti izmijenjen.

Aprcović je potvrdio stav njegove partije da je koncesija neophodna Kotoru i da Luka Kotor mora da bude pokretač razvoja grada, ali po slovu zakona.

Lončarevićeva je tada rekla da je Dragica Perović isključila mikrofone i otišla, ali da je ostalo 19 odbornika, te da imaju većinu da smijene Jokića.

“Ovo je naš dom, a ne ono dolje, ono je ulica”, kazala je Lončarević i konstatovala da je  javni servis  Radio Kotor, servis svih građana.

Zašto je nakon otvaranja i zatvaranja sjednice SO od strane Dragice Perović prekinut radijski prenos, zapitala se ona.

Podsjetimo, inicijativu za smjenu Jokića pokrenula je Socijaldemokratska partija, inače koalicioni partner sadašnje vlasti u Kotoru, a predlog su podržale Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i Hrvatska građanska inicijativa.

Danas je takođe ekspresno predsjednik opštine sa funkcije potpredsjednika opštine Kotor  smijenio Branka Nedovića (SDP).

Dragica Perović otvorila sjednicu pa otišla
18 glasalo za smjenu
sa protesta
među protestantima brojni turisti
Branko Nedović ekspresno smijenjen
turisti i protestanti

Smjenom Jokića, Opština Kotor je praktično u blokadi, jer u skladu sa zakonom o lokalnoj samoupravi nije imenovan vršilac dužnosti predsjednika Opštine nakon što je predsjednik Opštine razriješen.

Tu dužnost jedino su mogli preuzeti potpredsjednici, ali je Ljiljana Popović Moškov (URA) prije nekoliko dana podnijela ostavku, a danas je to učinio i Mišo Samardžić (PzP).

Jokić je prije nego što su ga odbornici smijenili danas sam razriješio dužnosti potpredsjednika opštine Branka Nedovića (SDP).

Nakon što je predsjednica Skupštine opštine Kotor Dragica Perović prekinula sjednicu, i dala pauzu na neodređeno vrijeme, ona je ipak nastavljena nakon desetominutne pauze.

Perović je saopštila da prekida sjednicu, jer joj je neblagovremeno dostavljen zahtjev za dopunu dnevnog reda.

48 KOMENTARI

 1. Ovakva situacija nikako ne ide u prilog gradjanima. Svi politicari i odbornici se bore za gradjane, samo na papiru,u sustini i praksi dokazanoj gledaju licne i privatne interese i nadasvih partijske. Narod Kotora ispasta i ispastat ce. Kad su svi toliko principjelni, zasto nisu raspisali izbore u Kotor? Ovo je sramno za Kotor, nema ovdje pobjednika, svi su gubitnici. Na zalost…

 2. I oni smušeni kapo makinje iz Dobrote
  se aktivirao u opozicione
  kultur-tregere.
  Zaboravio je kako je bio mažen i pažen
  u Jugooceaniji, uživao u socijalizmu!
  Sada drvi i beči se okolo, sa popovima i
  podešivačima, sakrio se u Dobroti !

 3. Bruna ,takvi Kotoru trebaju.
  Pravi ocu reći građanski Kotor Vam ovih dana aplaudira.Zvižduci tamo njima.Trebalo je prije svega pokazati karakter I moral a posebno samopoštovanje.To ste dokazali.
  Sve čestitke.

 4. Ostavi se Joloslave crnogoracah,
  Novi Crnogorci su stasali, nemaju veze sa 90-im!
  Pogledaj u svoj đardin i pazi da Ti ne uvenu “ruže”, posadi i bosiok.
  Drži se Ti samo lulaša, napuni ih
  hercegovačkim duvanom.
  Izvadi čibuk iz prnjina, pa pugaj u
  te popruge i rasteži federe, ako
  imaš duha !
  Živjela moderna Crna Gora.

 5. BRUNA, POHVALE ZA ISTRAJNOST I HRABROST! KAKVA GOD DA BUDE KRAJNJA SITUACIJA!
  NEKI POSTUPCI OSTAJU ZA PAMCENJE, MALI JE KOTOR ALI JE GRAD!

 6. Igumanija Dragojla-Dragica sad može svaki dan na Prevlaku
  da čuva nelegalno sagrađenu takozvanu krstionicu .
  Neki iz desantne jedinice prevlačke omladine bili su da
  podrža Vladimira Jokića u Kotor.
  Dobošar došao sa Sjevera a iz starog grada nije bilo nikoga
  pa čak ovi put ni Grbljana ! Poražavajuće !
  Dragojlinih-Dragičinih 5 minuta prohujalao.
  Prvi put od 1944.da je jedan gradonačelnik Kotora smijenjen
  a od početka je bio na infuziju.
  Spomenik mu je Semafor no kako se priča
  sezonu ni on dočekati neće.

 7. Mali se “junacki” koprcao. Nek ti je sa srecom odlazak! Mlad si uvuci se u kakvi zapecak a poslije u mirni zivot.
  Nego valja nac posao preko veze. Mozda uspijes. Dosta si ih tako uvalio dok si “vladao”. Sve dika do dike tj jad do jada. Sefovi padaju boranija ostaje na teret drustva!

 8. Presjednica skupstine nije smjela prekinuti zasjedanje,radi dopune dnevnog reda., o imenovanju vd presjednika.Morala je to staviti na glasanje, pa ako prodje. Cak i da nije usvojila dopunu, u 10 min do 12 je dobila od Presjednika opstine resenje o razresenju potpresjednika Nedovica, pa je bila obavezna da upozna Skupstinu.Samo zasjedanje je kasnilo , a ona je to precutala. Zar to nije kardinalni prekrsaj?
  Ovo je bio nevjest pokusaj spresavanja odlaganja sjednice, jer je zadnji dan za incijitivu isticao.
  Ulicni protesti su pokazali svu manjkavost i nesposobnost vlasti , a brojnost i sastav tkz gradjana , sastav onih koji ih podrzavaju

 9. Zbogom Jokicu
  za dvije godine vladavine jedino sto si napravio spalio si Ranka za karneval.Rezultat svega aj zbogom

  • Jokić za dvije godine nije uradio ništa a Dps za 25 godina vladavine uništio Kotor i doveo ga na nivo palanke.
   Kotor je grad bez hotela,rive,urbanističkog i saobraćajnog haosa,bez zatvorenog i otvorenog bazena,sa dvoranom “ručni rad”,prljav zapušten.
   Ipak ima nešto dobro u ovoj brzoj smjeni Jokića.Nakon smjene Dps iz 2016,gradjani su vidjeli da je vlast smenjiva a ne kao na državnom nivou.
   Biće novih izbora,doći će neki novi,pa poslije njih opet “novi”.
   Neiskreni,sakriveni simpatizeri Dps,tobož oni koji “kukaju” nad sudbinom Kotora po gradu i ovom portalu,a sutra bi vratili one koji su 25 godina uništavali Kotor ostaće razočarani.
   Proći će jos dosta vremena da opet vidite vaše omiljene likove iz afere “koverta”,”snimak” itd da vladaju gradom.
   Neće se skoro vratiti…a vi nastavite da se nadate.

 10. Xa xa xa Bokelju ima li te đe ?
  Govorio si nikad više Kotor u ruke DPS-a ,Liberala i GHI-ija a što se ovo desi ?
  Uzimaj terapiju redovno poslije ovog stresnog dana za tebe,
  Nisu mu pomogli ni stanovnici iz beransela, mislim na naselje poslije Tunela desno
  đe je eks presidente di komuna Cattaro obitavao, skupili se vasojevići da podrže
  svog zemljaka ,jedva potrefiše vrata od kotora grada a još teže Palatu Bizantija,
  zajedno sa onima neznavenima koje dovedoše sa k..ca i konopca da duvaju u pištaljeke
  i applaudiraju poslanicima kotorskog,crnogorskog,evropskog ,Parlamenta…
  Razvedrilo se nebo nad kotorom gradom juče bila kiša i vjetar a danas prekrasan sunčan dan…
  Zaista zasijalo je sunce nad kotorm gradom.
  Eto prođe i Dragici Perović njenih “5” minuta …..time out…..THE END.
  Na našu sreću i neponovilo se više nikada njenih “5” minuta.

 11. Aranđele gradonačelnik se piše malim slovom a mali je kao i ti što si. Odlepšao je klinja u aut i sa njim Dragojla ok. Nema više Aranđele vašega srbovanja i davanja za svetosavske balove iz budžeta. Dosta Aranđelo

  • A da se ipak ti malo bolje informišeš kad se gradonačelnik piše velikim a kad malim slovom, valjalo bi to tvom poganom lapisu?
   Uzgred, prerano se raduješ povratku kolonijalne vlasti u Kotoru. Ništa od apanaže!

  • Kad neko uzme nick “Soraja” to vjerovatno najbolje oslikava psihološki profil?
   Sto se tice “srbovanja” i Svetosavskog bala,ne vidim neku vezu sa akuelnom vlašću.Niti su sa njom počeli Svetosavski balovi u Kotoru a Boga mi no “srbovanje”.
   Najstarije društvo u Kotoru sa nacionalnim predznakom je SPD Jesinstvo.Čini mi se da je koji godinu starije od aktuelne a i mnogih drugih vlasti u Kotoru i Boki?
   Ne brinite vi za “srbovanje”,biće toga još koliko volite ili ne volite.
   Mnogi okupatori su pasali Bokom pa će i ovi za koje vi navijate skriveno ili otvoreno.
   Boka kotorska će imati ekonomsku i kulturnu autonomiju.

 12. Danas je u Skupštini opštine Kotor pokušano izvršenje sramnog puča! Kotorani ne dozvolite da se nelegalno smijene Gradonačelnik i sklepana koalicija jer ćemo u tom slučaju opet potpasti pod kolonijalnu vlast DPS/SDP, koja će nas nastaviti izrabljivati do posljednjeg kvadratnog metra.

 13. Ne mogu da vjerujem da je Jokic dozvolio sebi da bude pion u rukama (kotorskih) Demokrata. Zar je bio slijep kod ociju pa nije vidjeo da sve radi naopako, na stetu prvo sebi pa onda i ovome gradu. Nece ga sada niko od tih prijatelja ni poznavat vise… Kad ce ostavke ostalih NEZAKONITO ZAPOSLENIH SEKRETARA, DIREKTORA, KUMOVA, SELJANA, RODJAKA? U svemu ovome ne oglasi se SEKRETARKA ZA KULTURU!!!
  A na danasnjoj sprdnji od skupa malo poznatih kotorana, uglavnom su to bili rodjaci iz Vasojevica koji su nam okupirali grad! Zivjeli turisti, jer da nije bilo njih opet bi mogla na prste prebrojat “publiku”.
  Zalosno je ovo sve …jos zalosnije je STO CEMO DALJE… i sa KIM…CIM..

 14. …e će da se gradi TUNEL -ispod Svete Neđelje…do OPATOVA-sušare “konoplja i praha (ne)za topove”pa se zato dodvoravaju svome Papi DrPiSveto..nebi li ih jopet ANGAŽIRAO-ka “stručnjake..za tunele”..đe su u onaj “tunjel Vrmac dva put uskakali” i renovirali ga…Uz pripomenu da je potnji put predračun radova i ugovorena cijena bila 6,5 meleona eurića sa izvođačima iz Jevropske Austrijane-kancelara Kurca(na njemačkom Kratki)-a konačni obračun-“obavljenoj raboti mane nema”..bijaše ciglije-sumalo 13 melona eurića…E bo sve što je “SVEZANO-za tunelsku brodogradnju”..je i dostupno bilo i biće SuDoPerci i njenoj fiijali SoDomi…?
  Bože,bože koliko gi je ovie”CULO ROTO”…?

 15. Skala naša si bila i ostala.
  Samo tako i da vas niko ne pokoleba na pravom putu za prosperitet ovog namučenog grada.

 16. Jesu li podnijeli najavljene ostavke,ili su se u medjuvremenu predomislili.posebno zalim “vi za vi” za gospodju OK-ej,kako ce opstina bez nje i njenog idola ben kvika,a nadasve kako ona kaze u njenim pismen,zaplakat cenoge majke za njenom sudbinom i velikom tugom,nazalost nema vise okej…

 17. Gospođo Lončarević,
  Vaš stav,držanje i konačno Vaša odluka primjer je hrabrosti,časnosti i iskrene ljubavi prema svom gradu.
  Čestitam Vam doktorice.

 18. Jedino mi zao od svih Misa Samardzica jer je jedini covjek bio od cijele postave ! A ostala bagra blago receno samovolja bezzakonje da se ne govori o Jokicu

 19. ..poslije 30 godina i 3 mjeseca -računajući od stare srpske godine-1989 do danas 24.aprila.2019 godine…POJAVILA ostarela obadala goveda i magarci iz ABlejalice-kontrarevolucije-1989 godine..koja su se danima obadala Kotorskim pjacama i pjacetama..TADA obećavajući narodu “SPASENIJE srpstva i kosova”-koje “bješe ugroženo..od zapadne braće”-kako ih tada sa SKALINA Gracke Vijećnice- sa Pjace od sata jedan noslac Partizanske spomenice-41..NAZVA-STIMA “da nas ta braća Slovenci mogu učiti sađenju cvijeća i zelenila-ali ČOJSTVU i JUNAŠTVU NE”..tako reče i preteče “noslac”…A bogu i mnogi sa tog trga-tada “gologuzovići-a danas ….”NOSIOCI spomenice ZASTIĐA”-1989…?
  “FINILI SU MARE BALI”..!!!!!!!!!

  • Jole đaole
   Moja sućut povodom preminule ravnogorske vlasti
   u Kotoru ,na tvoju žalost, oburdali su je oni protiv kojih
   najviše laješ i vrijeđaš na ovom portalu
   SDP Socijal Demokratska Partija na čelu sa Rankom Krivokapićem.
   Nek je sa srećom nova narodna,kotorska,evropska vlast u Kotoru.
   Jole propade ti san o srpskoj Boki ,idemo sada da uzmemo Herceg Novi i Budvu,
   Tivat je uvijek naš.
   Četnici crni vrani
   svanuše vam crni dani.

   • …sve vam je dopušteno…samo neznam kako će te pobijediti sebe i svoje SVINJARIJE..dragi Prčanjanin(od kojih je Drinjak Jole -četnik utekao 1.studenog.1991 godine-jedini u SRCG, u vrijeme kad ste vi jahali one krave u Konavle i pljačkali ,palili i ubijali Konavljane..)..i usput na proputovanje za Baniju,Kordun,Liku,Slavoniju,Srem,Baranju,Vukovar-Kosovo…pobili one više od 105 hiljada Bosanaca i Hecegovaca(zvanični podatci Haškog Suda!)..platlo je svojom glavom vaše “BOJEVE”..pod komadom kasapina i grobara sa Dedinja..i njegovih LAKEJA-trio la campanela MoMiMar-a..i ostala BAGRA-UPREGNUTI u odbrani “srpstva i kosova..u Svetokuma ratu za mir(poternica slijeti ako je vjerovati vašem poštenju a la Sveto pro Ideološki DrPiSveto…!)…
    I umjesto pozdarava..čuo sam da ti se IZRAVNO javno-transparentno ZAHVALIO Sandro Kralj,rođeno dijete Prčanjsko-ne manje nego ti..na brizi poslije onog “četničkog/uvijek naš/” orgijanja na Splicku pizanu..kad ga je”splicki partizanski odred”..iz Krajine sinjsko- west ercegovanske napali da ga likividiraju..nota bene u XXI vijek nove ere..!!!

    I na ultimu od ultime-umjesto retorike-prepiske-replike..predlažem ti da dobro PROUČIŠ Knjigu “PRČANJ-1937”..od autora Don Nika Lukovića,Kanonika Kotorske Biskupije..posebno dio knjige od stranice 93 do 106….

    P.S. A pro po “preminule ravnogorske vlasti u Kotoru”..jedna ispravka-kao prilog tvojoj USTAŠOIDNOSTI/izvini tako te doživljavam-kad spominješ Ranka_BAZD-a kojim stalno repliciram na ovaj Potal!/..ne napadam niti lajem..nego repriziram Ranka,njegove mentore..”Maricu i Ivicu” i njihovu četvoročlanu bandu-BAGRU(koji su krenuli na rušenje SFRJ-SRCG.iz Bižantove kuće sa prvog sprata..đe se rodila Kotorska SuDoPerica na dvoru gospodara Crne Gore ,koje je doveo na vlast vaš kasapin i grobar sa Dedinja..koji su -koji ste na dan stare srpske godine 13/14 januara.1989 godine..sa ulice ULIČARSKI oburdali Kotorsku Vlast-legalnu i legitimnu-ne sa ulice dovdenu-ka vas OBADALU MAGARAD i GOVEDA vaš IDOL tada-kasapin i grobar sa Dedinja da mu iz Kotora “spašavate srpstvo i kosovo”!

    Prčanjaninu ona ĐECA iz MURINA..čekaju da im se IZVINITE-što su onako mali morali da POGINU i daju svoje živote-za vaše LOPOVSKE i KRVAVE IDEALE-koje ste BRANILI u SVETORATU za mir na Konavle i Dubrovnik- “srpstvo i kosovo”

 20. Koje kompromitovanje jednog mladog čovjeka?
  Da urlaju za njegovu fotelju.Sramno.
  A tek Perovićka koja otvara I zatvara sjednice So kao riblje konzerve.
  Oni nekome o bezakonju I korupciji?
  Sramno društvo ADIOOOO!

 21. Idemo narode, u nove pobjede.
  Krinke i koprene su skinute.
  Živjela Crna Gora, za navijek!
  Utekla je i druga skupštinarka,
  koliko gorčine i knedli.

  • …”spasiteljima srpstva i kosova..u Svetokuma ratu za mir “na Konavle i Dubrovnik…
   “Idemo narode,u nove pobjede”…E bo niko ka vi srbocrnogori-od zlih matera i gorije otaca-kolaca..za koje su vezivane one Konavojske krave-kad ste ih šemenili.. “spašavajući srpstvo i kosovo-prađedovske obraze-na one krave u Konavle”…
   Krinke i koprene su skinute-a samari kasapina i grobara sa Dedinja-su vam ostali da vam krase ostarela-gobava leđa..gobavljena od SAMARA kasapina i grobara sa Dedinja..za navijek!!!

   • Ostavi se Joloslave crnogoracah,
    Novi Crnogorci su stasali, nemaju veze sa 90-im!
    Pogledaj u svoj đardin i pazi da Ti ne uvenu “ruže”, posadi i bosiok.
    Drži se Ti samo lulaša, napuni ih
    hercegovačkim duvanom.
    Izvadi čibuk iz prnjina, pa pugaj u
    te popruge i rasteži federe, ako
    imaš duha !
    Živjela moderna Crna Gora.

    • …tebi je mjera Ranko_BAZD…koji vas je je “uveo” u Jevropu-na staru srpsku godinu-1989 gdine…sa pjaca i pjaceta Kotora…đe ste prevrtali punana korita..obadali magarci i goveda..predvođeni Sekretarom SO Kotor i Prešednikom Izvršnog odbora SO Kotor-iz sastava “ČETVOROČLANE BANDE”..iz kuće Bižantove-prvi sprat…danas podijeljeni u dvije mrčenice-bez stida i srama i VONJOM iz 90 godina..pod imenima :..SuDoPerica valova na dvoru gospodara ND MNE i druga filijala SoDoma..sa istoga dvora-ali sada srkaju/srkate iz dva korita!!!
     Zato bi bilo dobro da kad završavaš svoje uobičajno BLEJANJE da ga završavaš pod “parolom”…”Življela moderna crna cora/ne grdi Crnu Goru i nepiši je vašim veljim slovima!/-tvorevina kasapina i grobara sa Dedinja i njegove aktuelne “filijale” trio la campanela MoMiMar..Njeguševa ulica Biograd..”velja vaša srbija”…!!!

     • Jole ove pasuse si namjenio nekima , koji Mi nismo, jer to o čemu piš,iš , ne odnosi se na Dančulovinu, jerbo se mnogi tada nisu ni rodili, a evo živi i svježi vele
      Tebi izlapljelom , da začepiš žbatulu, jerbo s Tebom nemaju ništa. Naša je budućnost, Ti si je
      protraćio, za trule šljive viljamovske.
      Rastegni Jordanslave te popruge i
      tregere, što si se skupio.
      Evo je bronzin pun obotnice,
      pozvat ćemo i Ranka sa bazena,
      nije to oni , što Ti je stra da’ , te siplješ odenak po..pi..iš, iś-ća !
      Bassa forza je na okupu , za
      mir i slogu bratinsku/slovinsku,
      bez živoderaca Tvoga soja , užegloga, vrati se u kacu i metni
      poklopac.
      Nisi Jordoslave za ođe, gdje raste limun žut.
      Evo su iśćerane bakule iz općine,
      dako aminuju avocata za poteštata, sa otpisanima, a sad
      potpisanim na šup karti žutokljuncu.
      Tako je bilo i za vrijeme Servo
      Mihalja, ako se sjećaš njegovih
      poduhvata !?!
      Ima tog puno slavo-jole, ali da Ti ne zapane, kao kod Vlada, za trpezom !
      Drži jaja u brenzi za uskrs, Ti si se odavno cuknuo , cukune od maslina i duhana španjuleta.

 22. Cuo sam da od zalosti na TV Vijesti pustaju ozbiljnu muziku kao da je dan zalosti? Moze li to bit? Kravatasi su njihov proizvod

 23. Konacno jedan ispravan potez ,razresenje nemustog potpredsednika,lijepo se pripremuo za tv duel.Da ima digniteta sam bi se povukao nakon blamaze na tv duelu.

 24. FALA BOGU VISE. Putuj Snezo i tebi je odzvonilo!

  Ispred skupstine je najmanje kotorana bilo, ali su se zato skupili svi kravatasi iz cijele Crne Gore. Prepadaju turiste

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.