Smijenjena direktorica Osnovne škole “Ristan Pavlović” u Pljevljima

10
Bojana Đačić (Foto: Instagram)

Direktorica Osnovne škole “Ristan Pavlović” u Pljevljima Bojana Đačić smijenjena je sa te funkcije, nakon što su u javnosti dospjele fotografije sa kojima se vidi kako Đačić nosi šajkaču sa kokardom i drži gusle!

Prema inforormacijama iz OŠ „Ristan Pavlović“ novi direktor ove obrazovne ustanove biće profesor istorije Vojislav Vojo Kasalica, javlja portal Pljevlja.

Kasalica je dugogodišnji prosvetni radnik ove škole i veoma je priznat i poštovan kako među svojim kolegama tako i učenicima i roditeljima.

Đačić je, da podsjetimo, odbila da komentariše autentičnost fotografije na kojoj nosi šajkaču sa kokardom i drži gusle.

No, nije sporna samo ta fotografija već i druge objave Đačić na društvenim mrežama.

Naime, prije dva dana objavljeno da je Đačić naimenovana za direktorku OŠ ,,Ristan Pavlović“ u Pljevljima i tada su korisnici Twittera počeli da dijelile sačuvane objave sa spornog naloga za koji su tvrdili da je nalog nove direktorice, a koji je u međuvremenu uklonjen sa mreže zbog govora mržnje.

Tako je navodno jedna od spornih objava glasila:“Nepodnošljiva mi je i sama pomisao da Srpkinja ode za Hrvata ili Muslimana. Tu pomirenja nema”.

U međuvremenu, Đačić je negirala da je profil na Twitteru na kojem su iznošeni uvrjedljivi i šovinistički stavovi njen.

Đačić odbila da komentariše sliku sa kokardom, Ministarstvo prosvjete ćuti

Za direktoricu škole bira se osoba kojoj su društvene mreže gasile profil zbog govora mržnje

10 KOMENTARI

  • AJDE DE PERO gurd(z)iću-više ti je vakat te izide iz tđe bliznice-da te ne uguše-štetni gasovi-vas Milošiljegoviće-e ne patišete-32 godne? Prvo se gušeći”u ser bpstvu-pa evo bora mi postaste crnogor(i) čići… od najcrnjije-služeći svakome okupatoru-brojeći “vreme madre Austijane i sve tako i do i od Kasapna i grbara sa Dedija”?!
   Amen!..Amin-blago tebi Pero gudinu…dok ti je tuđije bliznica-tebi neće faliti “kem pita”?

  • gospon Pea gudinu-puna mi je pipa vas četnika i do 10.januara.1989 i od tader pa do dana danjega!!–Kod vas vlada sistem “rei ću ti da mi nebi Jordane reka.ono što je istina da od tebe Pera gudina nema ništa-do prasca od rasadi-sa na kaštio-krmedara Dušana Markova!!!

 1. Što he ovo
  Po sistemu to smo i mi smo vlast!
  E vidiš guslarko neće baš tako lako moći.
  Bay bay

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].