Smijenjeni čelnici kotorske, hercegnovske i tivatske policije

0
CG policija

Direktor Uprave policije MUP-a Slavko Stojanović je danas izvršio kadrovske promjene na nivou Centra bezbjednosti Herceg Novi, Odjeljenja bezbjednosti Kotor i Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Za načelnika CB Herceg Novi postavljen je Goran Banićević, koji je do sada bio viši policijski inspektor i klase za kontrolu zakonitosti primjene policijskih ovlašćenja u Odjeljenju za unutrašnju kontrolu rada policije MUP-a.

Živko Ćorić, koji je do danas bio viši policijski inspektor u CB Herceg Novi, je novi načelnik OB Kotor.

Novi načelnik OB Tivat je Dragan Kontić, koji je do danas bio viši policijski inspektor u SKP.

Dosadašnji načelnici CB Herceg Novi, OB Kotor i OB Tivat, Petar OgnjenovićMarko Radusinović i Milan Radović, će biti raspoređeni na druge poslove i zadatke, shodno potrebama službe.

Iz UP su saopštili da dinamika borbe protiv organizovanog kriminala i dosadašnje i buduće funkcionisanje operativnog štaba “Boka“, osim planiranja svih policijskih aktivnosti, zahtijevaju i određene kadrovske promjene, kako bi uspješne policijske aktivnosti na suzbijanju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa bile nastavljene i intenzivirane.

Ža.B. 

cdm

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]