Snadbijevanje Kotora pitkom vodom obezbijeđeno iz Regionalnog vodovoda

5
izvorište Bolje sestre

Aleksandar Cerović

Aleksandar Cerović

Nakon današnjeg povlačenja vode sa glavnog kotorskog izvorišta Tabačina, Regionalni vodovod je pustio veće količine i trenutno prema Kotoru ide 150 sekundnih litara vode.

Značaj Regionalnog vodovoda je u tome što u ovakvim situacijama ne ostavlja stanovništvo Crnogorskog primorja bez vode, kazao je za Skala radio Aleksandar Cerović, vodeći inženjer distribucije.

Stoga u zimskom periodu treba imati u vidu ovakve situacije i ne zanemariti Regionalbni vodovod, poručio je Cerović.

Rukovodstvo Regionalnog vodovoda vodi razgovore sa kotorskom lokalnom samoupravom i predstavnicima kotorskog Vodovoda o preuzimanjuvećih količina vode, kako se ne bi pojavljivali nikakvi  problemi.

Cijena vode iz Regionalnog vodovoda je dosta povoljna i lokalnim vodovodima se prodaje za 29 centi po metru kubnom.

Voda je veoma kvalitetna za piće iz izvorišta “Bolje sestre” iz Skadarskog jezera i redovno se kontroliše, saopštio je Cerović.

5 KOMENTARI

  1. Ovijema iz vodovoda i dalje “kaplju”-“gubici na vodovodnoj mreži”” u visini od O,74 eurića/m3(izvedeno iz:cijene/m3 prodate vode/pijanome od sreće puku-pučanima/-po cijeni 1.03 eurića/m3-umanjen za O,29 eurića nabavne cijene vode/m3 od regionalnog vodovoda”Prepodobne sestre”?! Fala ti bože-ko će platiti “Prepodobnim sestrama”-gubitke na mreži-koju “proizvodi” prodajna-bagatelna cijena metra od kuba prodate vode(O,29 eurića)? Jopet,jopet-a da no /om/bre tzv. puk :od planina pa do mora ispod Bara i Kotora-od ove godine i Novoga? Ipak-mi u Kotoru moramo biti zadovoljni-jer od ove bagatelne cijene “nabavno-prodate” vode “Kotorske vodovodžije i njihova kanalizacija”-će plaćati gubitke na vodovodnoj mreži(80%) i gubitke na višak(glava ne boli-špagovi bride-češkaju se guze..?) uposlenih radničko-partijskih čimbenika(175%!)-od Risna do Grbaljske gornje i donje bande(oliti strane)? Vaš nesretni -za vama-vaš odvjetnik Mali Đokica….? Sjedeći na grani-grickajući banane? Gledajući mimohod majmuna parkovima-natopljenih vodom iz vodovoda “Prepodobne sestre”?

    • Isto i ka se izgradi zicara i obilaznica nedje u 26 vjek !!! Moramo zaostajat za citavim covjecanstvom jer smo mi osudjeni da budemo zivi zakopani 46 reda !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].