Snežana Matijević izabrana za predsjednicu Opštine Tivat

0
Snežana Matijević

Snežana Matijević nova je predsjednica Opštine Tivat.

Za Matijevićevu su, na današnjem zasidanju SO Tivta, glasala 22 odbornika Demokratske partije socijalista, Socijademokrata i Bokeškog foruma.

Snežana Matijević je bila nosilac liste DPS-a na lokalnim izborima na kojima je DPS pobijedila apsolutnom većinom.

Snežana Matijević važi za uglednu i stručnu Tivćanku, koja je poznata po kvalitetnom radu i osmišljenoj organizaciji posla u Domu zdravlja u kome je direktorica.

Prva je želja predsjednica Opštine u Tivtu, na što je, kako je kazala posebno ponosna.

“Sa posebnim emocijama i nadahnućem zalagaću se da Tivat bude još bolji i perspektivniji za sve. Ukazano mi je povjerenje, prije svega čast, ali i velika obaveza i odgovornost. Ta odgovornost se proje svega ogleda ne samo u održavanju postignutog već i u kontinuiranom radu za još bolji grad, njegovu dalju izgradnju kroz zacrtane projekte infrastrukture, kanalizacije, saobraćajnica, rješavanja socijalnih i stambenih pitanja. Ne smijemo da zaboravimo na brigu o starijoj populaciji, mladima, licima sa posebnim potrebama. Radićemo i na unapređivanju našeg kulturnog, zdravstvenog, sportskog i društvenog život“, kazala je ona.

Odbornici Tivatske akcije i Demokratske srpske stranke su napustili zasijedanje, a sjednici nijesu prisustvovali odbornci Hrvatske građanske inicijative, Socijaldemokratske partije, Socijalističke narodne partije i Arsenala za Tivat.

Snežana Matijević je diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu gdje je i odbranila magistarsku i doktorsku disertaciju.

Vanredni je profesor na Medicinskom fakultetu u Podgorici, a od 2006. godine bila je na čelu tivatskog Doma zdravlja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]