SNP formirao privremeni Odbor u Kotoru, ali nema odbornike u svojim redovima

11
Kotor

Saopštenjem, dostavljenom Skala radiju oglasio je Privremeni odbor SNP-a Kotor.

Saopštenje prenosimo bez redakcijske intervencije.

Dana 26. 10. 2018. g. održana je Sjednica Privremenog odbora Socijalističke Narodne Partije Crne Gore u Kotoru kojoj je prisustvovao i Vladimir Joković predsjednik SNP-a Crne Gore.

Nakon iscrpnih razgovora i razmjene mišljenja zaključeno je da imenovani Privremeni odbor SNP-a Kotor ima sva ovlašćenja i ingerencije opštinskog odbora.

Privremeni odbor sa predsjednikom Slobodanom Vukasovićem na čelu dužan je sprovesti unutar partijske izbore do 10. 12. 2018. g., pripremiti izbornu konferenciju na kojoj će izabrati opštinski odbor, predsjednika opštinskog odbora, sekretara kao i druge organe.

Predsjednik SNP-a Crne Gore, Vladimir Joković, je preuzeo obavezu da učini sve da se formira komisija za primopredaju inventara, prostorija, pečata i kompletne dokumentacije u što kraćem roku, kao i da se upoznaju mediji i javnost o imenovanju privremenog odbora i sa obavezama istog.

Dogovoreno je da se sa ovom odlukom upoznaju predsjednik opštine Vladimir Jokić i predsjednica SO Dragica Perović, kako bi ubuduće sve kontakte i dogovore sa SNP-om ostvarivali preko Slobodana Vukasovića predsjednika Privremenog odbora SNP-a u Kotoru, kaže se u saopštenju koje potpisuje Vukasović.

11 KOMENTARI

  • “Sve što valja došlo iz Pljevalja!”
   Uskoro će noć Pljevljaka u “Vrmcu”, na Markovom Rtu.
   Dobro došli!

 1. ..u Gornji Oravac-Ubalac..? E bo “revolucija guta svoju đecu”-jedino u Kotor ,đeca potpaljuju svoje kuće-reveoluciju… bora mi? Zarad bliznica-raznolikost se isplati…?

  • Jole je li ćaća od redni broj tri učestvovao u “uklanjanje” lavova dopo la seconda guerra mondiale ?

   • …čitati prezimena..sa ovoga Portala..zato”upri bre-utuci”.na ovaj ekran-presobom u “Prezimena u Crnoj Gori”..i vidici ti se šire li šire..put istoka brale okle nam sunce svako jutro grane..Cetinja prestonoga grada Petrovića Njegoša..u kojega-ako vam je vjerovati niste svi zakleti niti vam je Lovćen oltar sveti…niti Krvavi Barjak VUČEDOLSKI-razvijen prije 130 godina…E,bo “luna-lunici-polutani” avanti na Crveni barjak..AD PORTAS..”za spas srpstva i kosova”-ako vam je vjerovati..”puče bruka-raskol”..?

   • Mazzola je iza vrata!
    Talijanske camice nere su oblacili
    nekizi rktasi i marsirali u GIL- u !
    Bilo je i striga “musolinijevskijeh”!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]