Socijademokrate samostalno u Tivtu

0
SD TIVAT

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Tivta, održanoj 12. marta 2016. godine, jednoglasno je donijeta odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Donošenje ovakve odluke je u potpunosti opravdano, imajući u vidu informacije sa terena o značajnoj podršci na koju aktivisti Socijaldemokrata u predhodnom periodu nailaze u kontaktu sa građanima Tivta.

Sjednici opštinskog odbora je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović koji je ukazao na značaj koji predstojeći lokalni izbori u Tivtu predstavljaju za Socijaldemokrate.

”Uspjeh koji sa punim pravom očekujemo na lokalnim izborima će svakako biti potvrda našeg zajedničkog predanog rada i jasan pokazatelj da istinska socijaldemokratija, kao ideja koju smo uspjeli da sačuvamo, među Tivćanima okuplja sve veći broj pristalica. Uvjeren sam da su građani Tivta već prepoznali našu ponudu i da će prihvatiti partnerstvo za dinamičan ekonomski razvoj kao najbolji koncept koji garantuje ostvarenje bržeg i ravnomjernijeg privrednog razvoja opštine. Entuzijazam kojim su članovi tivatskog odbora Socijaldemokrata pristupili pripremi ovih izbora govori da smo ozbiljna partija koja će sa pozicije vlasti na svim nivoima u budućnosti biti prepoznata kao značajan i nezaobilazan politički faktor”- poručio je Brajović nakon donošenja odluke.

Predsjednik Socijaldemokrata Tivta Zdravko Mitrović je izrazio zadovoljstvo svime što je urađeno od osnivanja opštinskog odbora.

“Upravo naš rad u prethodnom periodu, koji je rezultirao kvalitetnim postavljenjem partijske infrastrukture, kao i svakodnevni porast broja članova daje nam za pravo da kažemo da ćemo biti najprijatnije iznenađenje na lokalnim izborima. Podrška koju imamo na terenu, profesionalni i ozbiljni ljudi koji će se naći na našoj listi i zastupati i sprovoditi našu politiku, su nas opredijelili da jednoglasno donesemo odluku o samostalnom nastupu. Naša politika je jasna i konkretna, a to se ogleda i kroz program koji ćemo ponuditi građanima Tivta – koji je realan i ostvarljiv i za čije sprovođenje će Socijaldemokrate u narednom mandatu, kao konstituent buduće vlasti, preuzeti punu odgovornost. Vrijeme je da Tivat uđe u novu fazu dinamičnog razvoja koji će se doprinijeti poboljšanju životnog standarda svih naših sugrađana” – istakao je Mitrović.

Na sjednici je jednoglasno usvojena i odluka o formiranju opštinskog izbornog štaba, kao i izbornih štabova za svih 19 biračkih mjesta u Tivtu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]