Socijaldemokrate Kotora promovisale predizborni program u Risnu

3
SD Kotor

Socijaldemokrate Kotora su, tokom vikenda u Risnu, promovisale svoj predizborni program, a sa građanima su o planovima za razvoj Kotora razgovarali nosilac liste prof. dr Andrija Lompar, kao i kandidati za odbornike u Skupštini Kotora Sonja Seferović, mr Dijana Vukasović, Miloš Džudović.

Socijaldemokrate će se u budućoj vlasti zalagati za nalaženje pravnog i finansijskog rješenja, kako bi se nakon toliko vremena na prikladan način završio Dom kulture, i kako bi se Luka Risan stavila u funkciju razvoja Risna.

Osim toga, odbornici Socijaldemokrata u budućem sazivu kotorskog parlamenta zalagaće se za otklanjanje svih prepreka i stvaranje uslova za brzu rekonstrukciju hotela “Teuta”

Kako Risan ima jedan od kulturnih dragulja, a to je prikaz boga Hipnosa na Rimskim mozaicima, Socijaldemokrate Kotora uložiće sve napore da oni dobiju značaj koji zaslužuju, kako bi postali jedna od najvećih turističkih atrakcija  Crne Gore.

Socijaldemokrate će u budućoj opštinskoj vlasti insistirati na rješavanju problema Risna, ali i ponuditi održiva rješenja koja se tiču poboljšanja i unapređenja života u najstarijem gradu u Boki.

Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore

3 KOMENTARI

  1. Pridruzite se i vi cete biti bolji ,pozitivniji a ne tako crni.
    Kakve su ti mislim takav ti je zivot.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].