Socijani problemi u specifičnim gradskim jezgrima

1
Tijana Čađenović

Tijana Čađenović

Tijana Čađenović

U Dubrovniku se danas i sjutra održava međunarodna konferencija koja tretira teme socijalih problema ugroženih porodica u specifičnim gradskim cjelinama.

Ovom skupu prisustvuje Tijana Čađenović, sekretarka opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti koja će održati prezentaciju rješavanja problema socijalno ugroženih porodica u Kotoru.

Na konferenciji učestvuju eksperti iz Barselone,Tunisa, Turske i Zagreba sa kojima će se razmijeniti međusobna iskustva i moguće doći do novih rješenja za ovu veoma značajnu problematiku.

Poseban akcenat, kazala je Čađenovićeva, biće na mogućnosti rješavanja stambenih pitanja socijalno ugroženih kategorija u gradu, kao što je Kotor kojim ima specifičnu urbanističku cjelinu i kulturni pejzaž.

Grad pod UNESCO-vom zaštitom ima velika ograničenja kada je u pitanju izgradnja uopšte, pa i stanova za socojalno ugrožene porodice, kazala je Čađenovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Brao…dako riješite i onome opcinskom sekretaru,te je tri sobice u kucu Vujkovica,planirao da promjeni ni anke za opcinski plac od 500 m2 na Sv.Stasije. A to vi je oni te ima pored funkcije i dvije diblje suvenirnice.A to vi je onaj te u podne šeta kucka u gace od tri kvarta.A to vi je taj iz te socio patronažne grupacije koja u stari grad ima stan opcinski. A to vi je taj koji nije platio otkup,na račun tobožnjih ulaganja.A to vi je taj te mu je preostalo malo “socijale”da napravi zgradu na taj opcinski plac Sv.Stasije?! Eto moj dobri Pura tvoji kadrovi rješavaju sociio patološko neradničko visokomoralne probleme u gradu putujuci po bijelom svijetu.Brao,sve su riješili,vidi se.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].