Socijaldemokrate Kotor: Nakon besciljnog djelovanja skoro tri godine, za Kotor dolazi neko bolje vrijeme

5

 

Socijaldemokrate Kotora pozdravljaju razrješenje krize vlasti u tom gradu i izbor novog predsjednika Opštine i predsjednika SO Kotor.

Nakon nepune tri godine totalno neorganizovanog, besciljnog djelovanja sada već opozicionih stranaka koje su do skoro vršile vlast u Kotoru, konačno su se stekli uslovi da, u ovih godinu i nešto dana, ozbiljni ljudi i ozbiljni politički akteri ulože maksimalan napor da srede situaciju u gradu.

Ovakav rasplet događaja nije se desio slučajno, već je on posljedica trogodišnje anarhije koja je vladala u Kotoru, nefunkcionalne koalicije političkih partija koje su, sukobljene oko funkcija, zaboravile na programsku ponudu koju su 2016. godine iznijele pred građane.

Nažalost, njihova ponuda u praksi svela se isključivo na postizanje trulih kompromisa oko raspodjele funkcija i uhljebljivanje partijskih aktivista iz gotovo cijele Crne Gore. Sigurni smo da će građanke i građani Kotora ovakav odnos znati adekvatno da vrednuju i da će politički subjekti koje smo poslali u opoziciju tamo ostati i nakon lokalnih izbora 2020. godine.

Sada, vjerujemo, za Kotor dolazi neko bolje vrijeme. Svjesni činjenice da će mandat ovog saziva lokalnog parlamenta, a tako i novoformirane vlasti, trajati tek nešto više od godinu dana, spremni smo da preuzmemo odgovornost za taj vremenski period i da se uhvatimo u koštac sa svim problemima koji u Kotoru postoje.

Socijaldemokrate Kotora će, kao konstituent nove odborničke većine i nove vlasti u našem gradu, sve svoje resurse staviti u službu Kotora i za dobrobit naših sugrađanki i sugrađana, kaže se u saopštenju SD-a dostavljenog Skala radiju.

5 KOMENTARI

  1. A tebe ljuta ufatilo donje vrijeme.
    Tvoje vrijeme nikako da dođe, a život ti prođe. ŠKRIPAVAC I lažac si Ljuta !

    • Tu je strijeljan oni Vukasović !
      Banfi i još neki treba da se pošenu !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.