Solidarnost na djelu

0
solidarnost na djelu

Crveni krst Crne Gore u saradnji sa kompanijama “Voli”, “Aroma” i “Idea”, i ove godine  organizuje akcije “Solidarnost na djelu” odnosno “Vaše malo, nekome puno “u kojima se prikuplja hrana i sredstava za higijenu za socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori.

Akcija je počela 5. novembra u Risnu u marketu “Idea”, a u nedjelju 11. novembra sakupljanje je nastavljeno u “Voliju” na Radanovićima.

U ovoj drugoj akciji učestvovalo je 15 volontera, učenika kotorske Gimnazije kojima s zahvaljuju aktivisti Crvenog krsta Kotor kao i osoblju marketa koji su zajedno sa volonterima uložili puno truda da bi motivisali građane, a samim tim podigli nivo akcije i doprinijeli njenoj uspješnosti.

Sa osmjehom na licu djelili su flajere i pozivali kupce da svojim donacijama pomognu.

“Rezultatima ove dvije već obavljene  akcije smo zadovoljni, a nadamo se da će tako biti i u Škaljarima u subotu 18. novembra, gdje smo uvijek imali dobar odaziv. I škaljarska akcija se odvaja u vremenu od 8 do 20 ura. Distribucija sakupljene hrane će se obaviti  na osnovu spiskova socijalno najugroženijih porodica u opštini, u danima Crvenog krsta Crne Gore od 29.11. do 6.12. 2017.god”, navodi se u saopštenju OO Crvenog krsta Kotor, koje potpisuje sekretar Ilko Marović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here