Solidarnost na djelu

0
solidarnost na djelu

Crveni krst Crne Gore u saradnji sa kompanijama “Voli”, “Aroma” i “Idea”, i ove godine  organizuje akcije “Solidarnost na djelu” odnosno “Vaše malo, nekome puno “u kojima se prikuplja hrana i sredstava za higijenu za socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori.

Akcija je počela 5. novembra u Risnu u marketu “Idea”, a u nedjelju 11. novembra sakupljanje je nastavljeno u “Voliju” na Radanovićima.

U ovoj drugoj akciji učestvovalo je 15 volontera, učenika kotorske Gimnazije kojima s zahvaljuju aktivisti Crvenog krsta Kotor kao i osoblju marketa koji su zajedno sa volonterima uložili puno truda da bi motivisali građane, a samim tim podigli nivo akcije i doprinijeli njenoj uspješnosti.

Sa osmjehom na licu djelili su flajere i pozivali kupce da svojim donacijama pomognu.

“Rezultatima ove dvije već obavljene  akcije smo zadovoljni, a nadamo se da će tako biti i u Škaljarima u subotu 18. novembra, gdje smo uvijek imali dobar odaziv. I škaljarska akcija se odvaja u vremenu od 8 do 20 ura. Distribucija sakupljene hrane će se obaviti  na osnovu spiskova socijalno najugroženijih porodica u opštini, u danima Crvenog krsta Crne Gore od 29.11. do 6.12. 2017.god”, navodi se u saopštenju OO Crvenog krsta Kotor, koje potpisuje sekretar Ilko Marović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]