Specijalna donacija za Službu zaštite i spašavanja Kotor

0
Patricija Pobrić sa kotorskim spasiocima

Nevladina organizacija “Naša akcija”, u saradnji sa Turističkom organizacijom Kotor, firme “Kotor Bay Connect” i NVO “Expeditio” donirala je kotorskoj Službi zaštite i spašavanja specijalnu planinarsku opremu.

Oprema je nabavljena u SAD i posjeduje neophodan medjunarodni certifikat.

Služba zaštite i spašavanja dobila je ovom prilikom i dvije nove zastave za svoju ustanovu.

Vrijednu opremu komandiru Službe zaštite i spašavanja Maksimu Mandiću uručila je izvršna direktorica  NVO “Naša Akcija” Patricia Pobrić.

Komadir Službe zaštite i spašavanja Mandić je za Skala radio izjavio da je zahvalan Patriciji Pobrić na specijalnoj planinarskoj opremi koja će kotorskim spasiocima dobro doći u sve brojnijim akcijama koje imaju prilikom spašavanja imovine i lica na prostorima kotorske opštine.

Mandić je posebno istakao da će stalne obuke pripadnike Službe značajno unaprijediti efikasnost akcija, čemu umnogome doprinosi i kvalitetna oprema po kojoj je kotorska jedinica u vrhu crnogorskih služni zaštite i spašavanja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]