Sportsko srce Mirjane Martinović oslušnuo je gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević

8
gradonačelnik dr Stjepčević čestita sjajnoj Mirjani Martinović

Sa prijema kod gradonačelnika

Gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević je sa posebnom čašću, kako je kazao primio danas Mirjanu Martinović, reprezentativku Crne Gore u džiu-džicu, koja se nedavno na Svjetskom prvenstvu u Parizu okitila bronzanom medaljom.

“Čast mi je da u Kotoru imamo vrhunskog sportistu, pogotovu damu, što je u Crnoj Gori, kada je u pitanju individualni sport prava rijetkost.
Vi ste jedan od dokaza da se entuzijazmom i ličnim pregalaštvom može i u uslovima slabije ekonomske situacije postići svjetski rezultat“, kazao je kotorski gradonačelnik.

On je poručio da je ova medalja kontinuirani uspjeh mlade Martinovićke, koja se, boreći se sa protivnicima, borila i sama sa sobom. Tim prije što je bronzna medalja stigla nakon šest godina pauze.

Zahvaljujući gradonačelniku Stjepčeviću i njegovim saradnicima, kao i opštinskoj Komisiji za sport, na čelu sa Mirkom Vičevićem, koji su imali sluha kada je u pitanju pomoć za ovaj sport, Martinovićeva je kazala da ova bronzana medalja zlatom blista, posebno u jakoj konkurenciji i među zemljama koje imalu više sportista nego Crna Gora stanovnika.

Neopisiv je osjećaj kada se podiže crnogorska zastava i intonira crnogorska himna, kazala je ova rođena Cetinjanka koja je sada Kotoranka i od svog znanja i umijeća nesebično daje kotorskom džiu-džicu klubu “Soko“.

Martinovićeva je 2008. godine bila šampionka svijeta u ovom sportu, koji, kako je rekla, na žalost nije olimpiski.

Ona je posebno ponosna što je bila prva koja je suverenoj Crnoj Gori donijela zlatnu medalju.

Na konstataciju Skala radija da Crnoj Gori ova sportistkinja daje sve i pitanje što Crna Gora daje njoj, Marinovićeva je sportski odgovorila da joj i mala pomoć i podrška znači veliku stvar i da je naišla na razumijevanje kome se god obratila.

Gradonačenik Kotora dr Stjepčević je Mirjani Martinović ovom prilikom uručio prigodne poklone.

gradonačelnik uručio Mirjani skroman poklon

8 KOMENTARI

 1. maria, maria, otvori finestrine ! Dje si se zabila ako vec vidis Gradonacelnika, morala bi znat i da je ozenjen. Ovo je Kotor, a ne New York ! A je li da je prezenca pa ti se svidja, jest, ali nista. Ne uvaljuj se u bruku crna jade !
  Cestitam ovoj lijepoj curi na medalji.

 2. Da li je Gradonacelnik ozenjen ?
  Ako nije, ja bi da oslusne i moje srce !

  Cestitam Mirjani na uspjehu u sportu

 3. ….grad? Ima jedan grad koji bio pa nestao kao grad? Ima jedna varoš koja je bila i ostala varoš?
  Gradonačlenici ne čine grad-nego grad gradonačelnike-koji nose imena umšljenih veličina?

 4. Gospodine Duško Mikeliću-kažu znaveni:Ima jedan grad koji je bio grad(Cetinje)-Ima jedan grad koji je bio varoš(Podgorica)-a oće da bidne grad-Ima jedan grad koji je bio,sad je i biće G R A D- dok je svijeta i vijeka- K O T O R!!!!
  Dakle dragi Duško-nije stvar izraza nego s u š t i n e!!!!!!!
  Lijep pozdrav sa pjene najljepšeg mora i zaliva na svijetu-svima vama koji ne mislite kao Ja!!!!!!

 5. Urednici, ako vec oćete ispravno da izvještavate onda je PREDSJEDNIK OPŠTINE , a ne gradonačelnik, jer Kotor po uređenju u našoj famoznoj državni nije grad nego OPŠTINA. Ne kažem da je to ispravno što Kotor nije po uređenju grad, jer je bio grad kad neki drugi nisu ni postojali. Jedini gradovi u Crnoj Gori koji imaju gradonačelnike su Grad Podgorica i prijestonica Cetinje.
  Lijep pozdrav.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].